34100-e5135e.jpeg
Set van zes Patrouillevoertuigen met figuren
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Set van zes Patrouillevoertuigen met figuren

54,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat uw kind deelnemen aan de Patrouille reddingsacties met hun favoriete stripfiguren. Deze set met zes reddingspups is perfect voor uw kind om met hun vriendjes te spelen. Bovendien hebben deze reddingsvoertuigen wielen, zodat uw kind op de grond kan spelen.

Set van zes Patrol voertuigen met figuurtjes. Patrol is een animatieserie voor kinderen van 3 tot 6 jaar die sinds 2013 wordt uitgezonden op Disney Junior. Het volgt de avonturen van zes puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye, die de reddingspatrouille vormen in hun wijk Adventure Bay. Ze worden vergezeld door Ryder, een 10-jarige mens die de patrouille leidt. De puppy’s hebben elk een specifieke rol en vaardigheden. De set bevat de zes Patrouille voertuigen met figuren.

Redt

De Patrouille staat klaar om reddingen te verrichten, geef deze set aan uw kind zodat jullie samen iedereen veilig kunnen houden. Kinderen kunnen allerlei reddingsmissies bedenken met deze set van zes Patrouille-voertuigen, waaronder de auto’s van Chase, Marshall en Ruben, de vrachtwagen van Rocky, de buggy van Zuma en de ambulance van Skye. Elk voertuig opent om een speelruimte binnenin te onthullen, en elk figuur kan in zijn eigen voertuig zitten. Kinderen kunnen zich voorstellen hoe Chase in zijn politieauto over de wegen van Adventure Bay rijdt, Marshall in zijn rode brandweerauto een brandje blust of Ruben in zijn blauwe vrachtwagen goederen aflevert.

Een complete box die alle fans van de beroemde animatieserie zal verrukken

De Patrol zes-voertuigenset met actiefiguren is een complete box die alle fans van de beroemde animatieserie zal plezieren. Deze set bevat zes verschillende voertuigen, elk met een eigen actiefiguur, voor urenlang speelplezier en avontuur. De voertuigen in deze set zijn Chase’s politieauto, Marshall’s brandweerwagen, Zuma’s reddingsboot, Skye’s helikopter, Rocky’s quad en Ruben’s bulldozer. Elk voertuig is zorgvuldig ontworpen om trouw te zijn aan de serie, met heldere kleuren en realistische details. De figuurtjes bij elk voertuig zijn ook zeer gedetailleerd en stellen de iconische personages uit de serie voor.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.