34353-46c7b7.jpeg
Chase Patrol lanceerplatform
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Chase Patrol lanceerplatform

99,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als iemands leven in gevaar is, verspilt Chase geen seconde om hem te redden! Met zijn motor en Patrol lanceerplatform gaat Chase er met hoge snelheid vandoor om iedereen in nood te redden. Zijn helling verkort de wachttijd zodat iedereen gered kan worden.

Het Patrolman Chase lanceerplatform is de beste manier voor kleine Patrolman-fans om Chase en zijn vrienden op hun missies te sturen! Dit lanceerplatform bevat een Chase-figuur en een Chase-auto.

Het Patrol Chase lanceerplatform is eenvoudig in elkaar te zetten en te gebruiken, en is compatibel met alle Patrol figuren en auto’s. Kinderen zullen het geweldig vinden om Chase en zijn vrienden op missie te sturen met dit fantastische lanceerplatform!

Bijna onopgemerkt

Dit Chase Patrol-figuurtje en zijn motorfiets stijgen, wanneer ze op het lanceerplatform worden geplaatst, met zo’n snelheid op dat ze bijna niet opvallen. Uw kind zal dol zijn op deze functie. Het Patrol Chase lanceerplatform is speelgoed voor kinderen waarmee ze met de personages uit de beroemde tv-serie “Patrol” kunnen spelen. Kinderen kunnen de personages uit de serie op de schans lanceren en ze door de lucht zien vliegen. Het speelgoed wordt geleverd met een boekje met instructies en illustraties, zodat kinderen kunnen leren hoe ze met het speelgoed moeten spelen.
34353-46c7b7.jpeg

Leuk en spannend speelgoed

Het Patrol Chase lanceerplatform is leuk en spannend speelgoed voor kinderen die dol zijn op de beroemde Patrol animatieserie. Dit lanceerplatform is ontworpen om op een actiescène uit de serie te lijken, met felle kleuren en realistische details die fans van alle leeftijden zullen bekoren. Het lanceerplatform wordt geleverd met een figuur van Chase, de dappere en toegewijde politiehond van de Patrouille. De figuur is stevig aan het lanceerplatform bevestigd en kan gemakkelijk worden verwijderd om apart te spelen. Kinderen kunnen Chase van het lanceerplatform laten glijden en hem door de lucht zien zweven om de dag te redden!

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.