79144-b6a3cb.jpeg
Geel elektrisch orbeez pistool voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Geel elektrisch orbeez pistool voor kinderen

89,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons gele elektrische orbeez pistool voor kinderen is innovatief en leuk speelgoed dat urenlang vermaak biedt aan jongeren.

Dit orbeez-pistool is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en veilig in gebruik. De orbeez zijn helder en kleurrijk, wat het spelen nog leuker maakt.

Bovendien heeft het een ergonomisch ontwerp waardoor kleine handjes het gemakkelijk kunnen vasthouden en nauwkeurig kunnen hanteren. Dit orbeez pistool is het ideale speelgoed voor kinderen die graag in de buitenlucht spelen!

De ideale metgezel voor urenlang plezier en vermaak

Ons gele elektrische orbeez pistool voor kinderen is de perfecte metgezel voor urenlang speelplezier. Dit orbeez pistool is gemaakt van duurzame materialen en biedt een veilige en langdurige speelervaring. Het ergonomische ontwerp van het pistool zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele grip, terwijl de elektrische voeding voor optimale prestaties zorgt. Dankzij het ingebouwde voedingssysteem kan het pistool gemakkelijk worden opgeladen voor eindeloze speelsessies. Kinderen kunnen met veel plezier orbeez naar doelen gooien of leuke schietspelletjes spelen. Dit orbeez-pistool is een geweldige manier voor kinderen om hun motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie te ontwikkelen.
0-105133.jpeg

Het perfecte speelgoed voor alle kinderen

Dit gele elektrische orbeez pistool voor kinderen is het perfecte speelgoed voor alle kinderen die graag plezier hebben en vermaakt worden. Het heeft een uniek en kleurrijk ontwerp, waardoor het een ideaal cadeau is voor alle leeftijden. Het pistool is gemakkelijk te gebruiken en kan orbeez tot 5 meter ver afschieten. Orbeez zijn kleine plastic balletjes gevuld met water die zacht aanvoelen en erg leuk zijn om mee te spelen. Met dit orbeez-pistool zullen uw kinderen uren plezier beleven aan het gooien en vangen van orbeez.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.