Paars veelkleurig orbeez pistool voor kinderen met blauwe knikkers en andere accessoires en een witte achtergrond
Veelkleurig Orbeez pistool met blauwe ballen voor kinderen
74,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Veelkleurig Orbeez pistool met blauwe ballen voor kinderen

74,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit veelkleurige orbeez pistool met blauwe knikkers voor kinderen is het perfecte speelgoed voor jong en oud.

Met zijn felle kleuren en blauwe knikkers zal het de allerkleinsten bekoren en urenlang vermaak bieden. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een reservoir voor orbeez. Dankzij het lichte, ergonomische handvat ligt hij gemakkelijk en comfortabel in de hand.

Kinderen kunnen knikkers naar doelen schieten of ze gewoon in de lucht gooien. Dit speelgoed is ideaal voor feestjes, verjaardagen en allerlei speciale gelegenheden. Het biedt uren speelplezier en vermaak voor kinderen van alle leeftijden.

Het is een geweldige manier om plezier te hebben en de creativiteit van jongeren te stimuleren!

Ons veelkleurige blauwe knikker orbeez pistool voor kinderen is een geweldige manier om plezier te hebben en de creativiteit van jongere kinderen te stimuleren. De orbeez hebben een stevig, duurzaam plastic vat en zijn een verscheidenheid aan blauwe knikkers die perfect zijn voor knutselen en buitenspelen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Kinderen kunnen plezier hebben met het schieten van orbeez op doelen of het bouwen van sculpturen met de knikkers. Dit product is ideaal voor kinderen en zorgt voor urenlang speelplezier.
Paars veelkleurig orbeez pistool voor kinderen met blauwe knikkers en andere accessoires en een witte achtergrond

Leuk en vermakelijk speelgoed

Dit veelkleurige orbeez pistool met blauwe knikkers voor kinderen is een vermakelijk en leuk speelgoed waar jong en oud plezier aan zullen beleven. Met een laadcapaciteit van 20 knikkers biedt dit orbeez pistool kinderen urenlang speelplezier. De felle kleuren en het aantrekkelijke ontwerp van het orbeez pistool maken het spel nog interessanter. Het pistool is gemakkelijk te gebruiken en zeer veilig voor kinderen. Het heeft een veiligheidssysteem om ongelukken en verwondingen te voorkomen. Het orbeez pistool wordt geleverd met veelkleurige blauwe ballen voor extra variatie in het spel. Kinderen kunnen plezier hebben met het gooien van de knikkers naar doelen of ze gebruiken om denkbeeldige werelden te creëren. Dit orbeez pistool is een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren en biedt urenlang plezier en vermaak.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.