spellendoos met knikkers, hartvormige bakjes en eetstokjes in verschillende kleuren
Montessorispel voor kinderen vanaf 3 jaar om kleuren te leren en behendigheid te ontwikkelen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessorispel voor kinderen vanaf 3 jaar om kleuren te leren en behendigheid te ontwikkelen

15,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De Montessori set voor kinderen vanaf 3 jaar is een ideale activiteit voor jonge kinderen om over kleuren te leren en hun behendigheid te ontwikkelen. Deze set bevat verschillende gekleurde plastic ballen die leuk zijn om te manipuleren met kinderhanden of met de bijgeleverde eetstokjes. Door met dit spel te spelen, leren kinderen kleuren herkennen en hun woordenschat verrijken, terwijl ze aan hun concentratie werken.

Wat is er leuker dan te zien hoe tevreden uw peuters zijn als ze deze activiteit met succes hebben voltooid? U zult trots op ze zijn en ze zullen tegelijkertijd hun zelfvertrouwen ontwikkelen.

Een intellectuele en manuele leertijd

Dit Montessori-spel voor kinderen vanaf 3 jaar is een leuke en effectieve manier om over kleuren te leren en hun behendigheid te ontwikkelen. Deze kleurrijke set biedt kinderen tientallen educatieve mogelijkheden die zowel stimulerend als vermakelijk zijn. De stukjes hebben elk een specifiek doel, zoals kleuren sorteren, de juiste plaats kiezen en dingen in elkaar zetten. Het is een leuke manier om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en ze te laten nadenken over waar ze de knikkers in deze mooie, kleurrijke hartvormige bakjes moeten leggen. Een activiteit die aandacht voor detail en concentratie vereist.
0-64ce2c.jpeg
0-0198ff.jpeg

Ontworpen om kinderen kleuren te leren

Dit Montessori-spel voor kinderen vanaf 3 jaar is ontworpen om hen te helpen bij het leren over kleuren en het ontwikkelen van hun behendigheid. Het bevat kleurrijke houten stukken, borden in verschillende vormen en extra accessoires om de ervaring compleet te maken. Kinderen kunnen zich vermaken met het combineren van de gekleurde stukken tot verschillende vormen en patronen. Door het spel te spelen kunnen kinderen hun handvaardigheid en oog-handcoördinatie verbeteren, terwijl ze meer leren over kleuren. De stukken zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te hanteren en te stapelen zijn, waardoor kinderen waardevolle concentratie- en probleemoplossende vaardigheden kunnen ontwikkelen. Dit Montessori-spel is een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben en leren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.