Houten speelgoedvoertuigen met gaten aan de binnenkant en houten wielen
Houten voertuigen
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten voertuigen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ons houten speelgoed met 4 wielen uit één stuk stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling bij peuters. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten voertuigen met een minimalistische ergonomie die perfect is voor doorkomende tandjes.

Dit houten speelgoed is handgemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Houten voertuigen zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden, zodat ze hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen.

Houten voertuigen zijn ook een uitstekende manier om de fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Houten speelgoed is een uitstekend alternatief voor plastic speelgoed en is perfect voor kinderen die van natuurlijk, milieuvriendelijk speelgoed houden.

Mijn eerste auto!

Dit houten blokkenspeelgoed is perfect voor peuters die tandjes krijgen. Door de vorm van de voertuigen zijn ze gemakkelijk te hanteren. Kinderen kunnen veilig op 4 wielen rijden. Een geweldig verjaardagscadeau. Houten voertuigen zijn klassiek speelgoed waar jong en oud plezier aan zullen beleven! Deze houten voertuigen zijn sterk en duurzaam, perfect voor kinderen die graag buiten spelen. Houten auto’s, vrachtwagens, treinen en andere voertuigen zijn tijdloos speelgoed waar kinderen van alle leeftijden plezier aan zullen beleven. Houten speelgoed is ook een geweldige optie als u op zoek bent naar milieuvriendelijk speelgoed.

Een praktisch en innovatief product

Houten speelgoedvoertuigen zijn klassiek, tijdloos speelgoed dat al generaties meegaat. Ze zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke materialen, waardoor ze niet alleen leuk zijn voor kinderen, maar ook milieuvriendelijk. Dit speelgoed is verkrijgbaar in verschillende voertuigmodellen, zoals auto’s, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen en nog veel meer. Elk model is met zorg en aandacht voor detail ontworpen om een realistische en meeslepende speelervaring te bieden. Houten voertuigspeelgoed is ideaal voor kinderen van alle leeftijden, het stimuleert de verbeelding en creativiteit terwijl het de oog-handcoördinatie en fijne motoriek ontwikkelt.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.