21290-14ee37.jpeg
Speelgoedsets
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Speelgoedsets

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze sets bijtspeeltjes voor peuters. Het speelgoed is gemaakt van verschillende houtsoorten. De eenvoudige, minimalistische ontwerpen zorgen voor maximaal tastplezier. De muzikale rammelaars dragen ook bij aan het speelplezier van baby\’s.

Doorkomende speelgoedsets bestaan uit verschillende zachte plastic en/of rubberen speeltjes die baby\’s helpen de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Baby\’s kunnen op de speeltjes kauwen, zuigen of kauwen om hun tandvlees te kalmeren.

Bijtspeeltjes bevatten meestal verschillende vormen en texturen om de zintuigen van baby\’s te stimuleren. Sommige sets bijtspeeltjes bevatten ook houten bijtringen die gekoeld kunnen worden om de pijn te verzachten.

Geniet van uw tanden!

Dit houten speelgoed is een geweldige manier om afwisseling toe te voegen aan de speeltijd van uw baby, en om te helpen bij het doorkomen van tandjes. Of het nu muzikale rammelaars of houten ringen zijn, ze zijn erg veilig. Ze helpen baby’s ook om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Deze set van 5 zachte houten speeltjes is perfect om baby te helpen de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. De speeltjes zijn gemakkelijk vast te pakken en te kauwen, en kunnen thuis of onderweg gebruikt worden. Ze kunnen ook in de wasmachine gewassen worden.

Ontworpen om pijn te verlichten

Bijtspeelsets zijn essentiële accessoires voor baby’s die tandjes krijgen. Deze sets zijn ontworpen om de pijn en het ongemak van doorkomende tandjes bij peuters te verlichten. Ze zijn gemaakt van veilige, niet-giftige materialen, zoals voedselveilig siliconen of natuurlijk rubber, om de veiligheid van uw baby te garanderen. Deze sets bijtspeeltjes bestaan vaak uit verschillende stukken, elk met een andere textuur om het tandvlees te stimuleren en de pijn te verzachten. De gevarieerde en kleurrijke vormen van het speelgoed moedigen baby’s ook aan om te ontdekken en hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.