Houten leerborden met cijfers
Houten leerborden
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten leerborden

59,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze houten leerborden leren kinderen de cijfers herkennen die op het bord geschreven staan. De kralen worden geregen en vervolgens onder het bijbehorende getal gehangen. In de basis van het bord zijn een vierkant en een driehoek uitgesneden, zodat de kralen opnieuw gemaakt kunnen worden.

Houten leerplanken zijn een uitstekende manier voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en unieke kunstwerken te maken. Deze houten borden kunnen met verschillende materialen gebruikt worden, zoals kleurpotloden, stiften, verf, glitters en kralen.

Kinderen kunnen de meegeleverde instructies volgen of hun fantasie de vrije loop laten. Houten leerplanken zijn een geweldige manier voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en unieke kunstwerken te maken.

Gebogen wiskundige borden

Deze borden zijn geweldig om wiskunde te leren. In het bijzonder voor het tellen van 1 tot 20. De borden zijn gebogen en er kunnen kralen onder het bijbehorende getal geregen worden. Houten leerborden zijn een uitstekend hulpmiddel om kinderen te helpen leren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn zeer duurzaam. Kinderen kunnen ze gebruiken om te leren lezen, schrijven, tellen en puzzelen. Houten leerplankjes zijn een geweldige manier voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Een ideaal educatief hulpmiddel voor kinderen

Houten leerborden zijn een ideaal educatief hulpmiddel voor kinderen die leren schrijven, tekenen en tellen. Deze borden zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn stevig en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik in de klas of thuis. Houten leerborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, elk ontworpen om kinderen te helpen hun schrijf- en tekenvaardigheden te ontwikkelen. Sommige borden hebben lijnen om kinderen te helpen recht te schrijven, terwijl andere geometrische vormen hebben om kinderen te helpen precieze figuren te tekenen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.