Houten leerplank met gekleurde elastieken
Houten grafisch leerbord
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten grafisch leerbord

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons houten nageltrainingsbord. Kinderen kunnen geometrische vormen maken, wat hun hand-hersencoördinatie verbetert. De houten plank is bedekt met een rubberen oppervlak voor een creatievere ervaring.

Het houten grafische leerbord is een ideaal hulpmiddel om de basisbeginselen van tekenen en schilderen te leren. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het sterk en duurzaam is. Het gladde oppervlak van het bord maakt het voor kinderen gemakkelijk en moeiteloos om te tekenen. De afgeronde randen van het bord zijn ideaal om verwondingen te voorkomen. Het bord is ook gemakkelijk schoon te maken na elk gebruik.

Cognitieve wiskunde!

Deze spijkerplank is educatief speelgoed dat kinderen helpt met ruimtelijke cognitieve intelligentie en hand-hersencoördinatie voor het maken van vormen. De spijkerplank is gemaakt van hoogwaardig hout en is glad zonder bramen. Deze leerplank is praktisch voor kinderen die graag geometrische vormen maken. Kinderen leren graag nieuwe dingen, vooral als ze het op een leuke manier kunnen doen. Assemblageborden voor houten speelgoed zijn een uitstekende manier voor kinderen om hun constructie en ruimtelijk denkvermogen te ontwikkelen. Bovendien leren ze gereedschap te hanteren, instructies op te volgen en met verschillende onderdelen te werken.

Een essentieel educatief hulpmiddel voor kinderen

Het houten grafische leerbord is een essentieel educatief hulpmiddel voor kinderen die leren schrijven en tekenen. Het bord is gemaakt van hoogwaardig hout en is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie, terwijl ze beter rechte lijnen, cirkels en geometrische vormen kunnen tekenen. Het bord heeft een gladde, duurzame houten bovenkant met speciaal ontworpen groeven om het potlood of de pen in de juiste richting te leiden. Kinderen kunnen oefenen met het tekenen van rechte lijnen, krommingen en hoeken, waardoor ze de basisconcepten van schrijven en tekenen leren begrijpen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.