Regenboogkleurige houten huisblokken voor kinderen in een houten doos
Regenboog houten huisblokken voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Regenboog houten huisblokken voor kinderen

94,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Help uw kind nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zoals logisch denken en coördinatie, en ontdek vormen en kleuren. Er staat uw kind een leuke leerervaring te wachten met ons speelgoed, een ideaal cadeau voor hun eerste jaren voordat ze naar de basisschool gaan.

Uw kind zal dol zijn op dit educatieve spel.

Het nieuwe blok van uw kind

Er is net een nieuwe huisbaas verschenen. Laat uw kind zijn eigen buurt creëren met ons kleurrijke spel met huisblokken. Er zijn 15 blokken van hout, allemaal in verschillende kleuren, waar uw kind veel plezier aan kan beleven. Elk blok is zo ontworpen dat het perfect bij de andere past, waardoor er veel verschillende bouwmogelijkheden zijn.

Een perfect ensemble!

De regenboog houten huisblokken voor kinderen zijn een set leuk, educatief speelgoed waarmee kinderen hun creativiteit, verbeelding en probleemoplossend vermogen kunnen ontwikkelen. Deze set bevat 12 blokken in verschillende maten en kleuren, allemaal gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout en geverfd in heldere, niet-giftige kleuren. Kinderen kunnen huizen, torens, bruggen, kastelen en nog veel meer bouwen, terwijl ze de begrippen zwaartekracht, evenwicht en symmetrie ontdekken.

Nachtlampje voor kinderen

Ontdek ons ruime assortiment nachtlampjes voor kinderen, die veel meer zijn dan een eenvoudig slaapkameraccessoire. Het is een zacht, geruststellend lichtje dat de duisternis helpt verdrijven, nachtelijke angsten verzacht en het slapengaan verandert in een aangenaam, sereen moment. Het is de stille metgezel die waakt over de slaap van uw kleintjes en hen de rust en het comfort geeft die ze nodig hebben voor een nacht vol vredige dromen. Met zijn zachte, rustgevende licht creëert het nachtlampje de ideale omgeving voor een ontspannen, geruststellende bedtijdroutine.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.