rode tissuedoos in de vorm van een bus met dieren erin, waar een baby tissues in doet
Montessori speelgoed voor zintuiglijke ontwikkeling, tissue box bus voor baby’s
19,90 25,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori speelgoed voor zintuiglijke ontwikkeling, tissue box bus voor baby’s

19,90 25,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het Montessori Sensory Awakening Game Tissue Box Bus voor baby’s is een essentieel hulpmiddel om uw kind te helpen ontdekken en plezier te hebben. Dit spel is ontworpen door onderwijsexperts en is bedoeld om hun relationele, ruimtelijke en intellectuele zintuigen te stimuleren. Dit speelgoed is ideaal voor baby’s van een paar maanden oud, maar ook voor oudere kleuters, zodat ze de wereld om hen heen kunnen ontdekken terwijl ze hun manuele vaardigheden verbeteren.

Op de busvormige doos staan afbeeldingen van dieren, waardoor kleine ontdekkers een verscheidenheid aan visuele en tactiele prikkels krijgen als ze de zachte, kleurrijke textuur van de stof aanraken. Deze rode bus is helemaal gemaakt van zacht, afwasbaar materiaal en zal uw baby’s in verrukking brengen door hun tastzin, zicht en gehoor te stimuleren.

Spelenderwijs leren voor peuters

Deze Montessori tissuedoos voor baby’s is ontworpen om de intellectuele ontwikkeling, het tastbewustzijn en het plezier bij peuters te stimuleren. De heldere kleuren en gevarieerde texturen van deze doos helpen om de aandacht van kinderen vast te houden, terwijl de subtiele vormen de fijne motoriek en verkenning stimuleren en kinderen helpen om hun concentratievermogen op te bouwen met behulp van Montessori-technieken. De tissuedoos stelt een bus voor, met schattige passagiers aan boord. Het is een geweldige manier om visuele vaardigheden te ontwikkelen en verschillende dieren te leren herkennen. Het idee is om de kleine stukjes tissue erin te laten passen. De tissuedoos is gemakkelijk mee te nemen voor onderweg en zal jonge kinderen zeker vermaken.
0-d64af7.jpeg
0-7c571a.jpeg

Een geweldige manier om uw baby te helpen

Dit Montessori tissuedoos zintuiglijk spel voor baby’s is een geweldige manier om uw baby te helpen zijn zintuigen te ontwikkelen. Het is ontworpen om hun nieuwsgierigheid en leer- en ontdekkingsvermogen te stimuleren. Het spel bestaat uit een busvormige doos met verschillende kleurrijke zakdoekjes, elk met verschillende texturen en interessante patronen. De zakdoekjes kunnen gebruikt worden voor activiteiten zoals manipuleren, vouwen en sorteren. Uw baby kan ook kleuren en texturen leren herkennen en de fijne motoriek ontwikkelen. Dit spel is ideaal voor baby’s vanaf 3 maanden en kan zowel thuis als onderweg gebruikt worden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.