Kubusvormig spel voor baby's om vroeg te leren met verschillende kanten en voorwerpen van verschillende vormen en texturen
Montessori kubusleerspel om de zintuigen van baby’s te ontwikkelen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Montessori kubusleerspel om de zintuigen van baby’s te ontwikkelen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori-leerspeeltje in de vorm van een kubus is ideaal voor baby’s die de wereld beginnen te ontdekken. Het is een kleurrijke kubus, perfect om verbeelding en fijne motoriek aan te moedigen. Dit speelgoed bevat voorwerpen van verschillende vormen die bestaan uit leuke texturen. Elk voorwerp wordt op een van de zijvlakken van de kubus geplaatst met zijn eigen geluid, waardoor het zicht, de tastzin en het gehoor gestimuleerd worden.

Laat uw kind alle aspecten van deze kubus ervaren en hun denkvermogen en zintuigen ontwikkelen. Een perfecte cognitieve ontdekkingstocht voor baby’s die de wereld om hen heen ontdekken.

Dit speelgoed helpt uw peuter ook om te beginnen met lichaamsbeweging, dankzij de stabiele platte vorm die hij gemakkelijk met een stevige greep kan vasthouden terwijl hij opstaat en zijn eerste stappen naar zelfstandigheid zet!

Ideaal om de zintuigen van jonge kinderen te stimuleren en tegelijkertijd plezier te hebben

Dit Montessori-leerspel in de vorm van een kubus is een ideaal educatief product om kleintjes te leren hun zintuigen te ontwikkelen. Baby’s kunnen vooruitgang boeken in hun vermogen om kleuren en vormen te manipuleren en te onderscheiden. Met drie verschillende zijden heeft dit voorwerp verschillende functies, waardoor het kinderen helpt zich te ontwikkelen en na te denken. Dit spel is ongelooflijk leuk en kleurrijk en zal peuters helpen groeien terwijl ze verschillende voorwerpen ontdekken! Het stimuleert de ontwikkeling van zintuigen zoals tastzin, zicht en gehoor bij de allerkleinsten vanaf 6 maanden.
0-64570e.jpeg
0-64570e.jpeg

Perfect om de zintuigen van baby's te stimuleren en te ontwikkelen

Dit Montessori-kubusleerspel is perfect om de zintuigen van baby’s te stimuleren en te ontwikkelen. Dit product is ontworpen met heldere, aantrekkelijke kleuren die interactie en spel aanmoedigen. De kubussen zitten vol met leuke geluiden, gevarieerde texturen en boeiende kleuren die baby’s aanmoedigen om te ontdekken en te leren. Het bevat ook een instructieboekje met activiteiten die speciaal ontworpen zijn om de nieuwsgierigheid en verbeelding van peuters te stimuleren. Elke kant van de kubus is ontworpen om een andere en stimulerende ervaring te bieden. De Montessorikubus is een geweldige manier om de zintuigen van baby’s te ontwikkelen en hen te helpen groeien en leren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.