Een kind met een bal in zijn hand richt op een doelwit in de vorm van een olifant
Montessori kinderspel vanaf 3 jaar met ballen gooien naar een olifantendoel voor motorische vaardigheden
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori kinderspel vanaf 3 jaar met ballen gooien naar een olifantendoel voor motorische vaardigheden

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori-doelbalspel is perfect om de motorische en ruimtelijke vaardigheden van jonge kinderen vanaf 3 jaar te stimuleren. De ronde ballen zijn perfect om blessures te voorkomen en maken het spel leuk en makkelijk hanteerbaar. Het olifantvormige doel zal een hit zijn bij de kleintjes, die met plezier hun ballen erin zullen gooien!

Waarom doet het hele gezin niet mee? Het is een geweldige manier om samen plezier te maken en tegelijkertijd de beweeglijkheid en nauwkeurigheid van uw kleintjes te ontwikkelen. Dit spel kan gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen, waardoor het ideaal is om uw kleine ontdekkingsreizigers te vermaken tijdens een picknick of op vakantie.

Een leuke activiteit om de motoriek te helpen

Dit Montessori-olifantendoel is prachtig, leuk speelgoed dat de allerkleinsten leert om nauwkeurig met ballen te gooien. Het is speelgoed dat de vooruitgang van de kleintjes stimuleert: het is ontworpen om hun interesse te wekken en hun oog-handcoördinatie te bevorderen. Het is een leuke manier om te leren! Leren mikken en ballen vangen is erg leuk, maar om te slagen moet u een beroep doen op de talenten van uw kind: inzicht, vaardigheid en concentratie. Deze set bestaat uit 3 ballen. Het kleurrijke olifantvormige doel trekt de aandacht van de kleintjes, waardoor dit object nog leuker wordt. Ideaal om hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hun gevoel voor precisie te ontwikkelen.
0-a31a73.png
0-261156.jpeg

Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar

Dit Montessori-spel is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Het helpt ze hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en geeft ze een flinke dosis plezier. Het spel bestaat uit het gooien van ballen naar een doelwit dat een olifant voorstelt. Kinderen kunnen leren richten en nauwkeuriger worden. De heldere kleuren en geometrische vormen zijn ontworpen om de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Het spel wordt geleverd met 6 zachte schuimrubberen ballen, waardoor het nog veiliger en leuker wordt. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun motorische vaardigheden en behendigheid te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.