Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen met kaarten en patronen
Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen. Het is zo leuk en leerzaam, uw kind zal er dol op zijn.

Het montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen is een uitstekend hulpmiddel om de tafels van vermenigvuldiging te leren. Kinderen kunnen plezier hebben terwijl ze leren, wat het leren gemakkelijker en leuker maakt.

Het spel is gemaakt van hout van hoge kwaliteit, waardoor het duurzaam is en lang meegaat. Kinderen kunnen het jarenlang gebruiken zonder zich te vervelen.

Kinderen leren graag met dit montessori houten vermenigvuldigingsspel. De kaarten zijn gemakkelijk te hanteren en te begrijpen. Kinderen kunnen leren vermenigvuldigen terwijl ze plezier hebben. Dit spel is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Ideaal voor kinderen die leren vermenigvuldigen!

Dit houten vermenigvuldigingsspel is ideaal voor kinderen die leren vermenigvuldigen. De getallen zijn in het bruin op de houten stukken gedrukt, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn. Het spel wordt ook geleverd met een handleiding zodat kinderen het gemakkelijk kunnen leren spelen. Laat het plezier beginnen! Dit houten vermenigvuldigingsspel is ontworpen om kinderen te leren vermenigvuldigen. Kinderen moeten de juiste getallen op de wielen plaatsen om het juiste product te maken. Het spel is gemaakt van massief hout, waardoor het zeer duurzaam is. De wielen zijn gekleurd om het leren te vergemakkelijken. Het spel is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
0-ac9445.jpeg
0-ae78bd.jpeg

Leuk en praktisch!

Het Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor kinderen is een innovatief educatief hulpmiddel waarmee kinderen complexe wiskundige concepten op een leuke en speelse manier kunnen ontdekken en begrijpen. Het spel is ontworpen volgens de onderwijsprincipes van Maria Montessori, een beroemde Italiaanse opvoedster die een revolutie teweegbracht in de manier waarop kinderen werden onderwezen. Het spel bestaat uit een stevig houten bord met vierkantjes genummerd van 1 tot 100, en kleine gekleurde houten blokjes die de getallen 1 tot 10 voorstellen. Bovendien is het spel gemaakt van hoogwaardige materialen, dus het is duurzaam en veilig voor kinderen. Kortom, het Montessori-spel om vermenigvuldiging te leren

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.