Harry Potter bouwset voor kinderen met een witte achtergrond
Harry Potter bouwset met steen der wijzen voor kinderen
54,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Harry Potter bouwset met steen der wijzen voor kinderen

54,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze magische Harry Potter bouwset met de Steen der Wijzen voor kinderen, een uitstekende manier voor kleine fans van de beroemde serie om zich onder te dompelen in de magische wereld van Harry Potter.

Deze set bevat verschillende stukken die in elkaar gezet kunnen worden om een boek met het schoollogo en verschillende personages te maken.

Kinderen zullen graag spelen met de figuren van Harry, Ron, Hermelien en andere iconische personages terwijl ze hun eigen Zweinstein-avontuur bouwen.

De Harry Potter Bouwset Steen der Wijzen voor kinderen is een set stenen en figuren geïnspireerd op de Harry Potter film. Kinderen kunnen de school van Zweinstein bouwen met de meegeleverde stenen, en figuurtjes van Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Granger zijn inbegrepen om mee te spelen. Deze bouwset is leuk om te bouwen en mee te spelen, en kinderen zullen het geweldig vinden om met de personages uit hun favoriete film te spelen.

Veel plezier met het reconstrueren van uw eigen avonturen!

Onze Harry Potter bouwset met de Steen der Wijzen voor kinderen is een geweldige manier voor kleine fans van de beroemde serie om zich onder te dompelen in de magische wereld van Zweinstein. Deze bouwstenen zijn geïnspireerd op verschillende scènes uit de film, waaronder verschillende scholen. Kinderen kunnen met veel plezier hun eigen avonturen nabouwen. Deze Harry Potter bouwset met de Steen der Wijzen voor kinderen is een geweldige manier om uw kind onder te dompelen in de magische wereld van Harry Potter. De set bevat een replica van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, evenals talloze personages en accessoires uit de film. Kinderen kunnen de avonturen van Harry Potter en zijn vrienden opnieuw beleven. Deze bouwset is ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Leuk en ongelooflijk!

Deze Harry Potter bouwset met Steen der Wijzen voor kinderen is een ongelooflijk spannend en leuk product waarmee jonge fans van de beroemde boeken- en filmserie hun eigen versie van Zweinstein School of Witchcraft and Wizardry kunnen bouwen. Kinderen kunnen alle iconische gebouwen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Tovenarij bouwen, inclusief het Kasteel, de Grote Zaal, de Astronomietoren, de Gemeenschappelijke Kamer van Gryffindor en nog veel meer. Elk gebouw wordt geleverd met gedetailleerde, gemakkelijk te volgen instructies, zodat kinderen met vertrouwen hun eigen versie van Zweinstein School of Witchcraft and Wizardry kunnen bouwen. Kinderen kunnen deze figuren gebruiken om hun eigen versie van Zweinstein tot leven te brengen en hun favoriete scènes na te spelen

Perfect voor fans van de serie!

Ontdek dit fantastische Harry Potter spel, perfect voor fans van de serie, het gaat van generatie op generatie. Dit spel bestaat uit bouwstenen, waarbij u verschillende scènes uit de serie kunt bouwen, bijvoorbeeld het kasteel, het huis, de auto, enz. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u te kunnen herbeleven, om er als gezin van te genieten. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u opnieuw te beleven, om er samen met het gezin van te genieten.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.