Harry Potter bouwstenen voor kinderen - een paarse auto met verschillende figuren en een witte achtergrond
Harry Potter bouwstenen voor kinderen
39,90 94,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Harry Potter bouwstenen voor kinderen

39,90 94,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze Harry Potter bouwsteenset voor kinderen! De set bevat verschillende stukken en figuurtjes die geïnspireerd zijn op de magische wereld van Harry Potter, inclusief personages zoals Harry, Ron, Hermelien, enz.

Kinderen kunnen verschillende iconische scènes en locaties uit de serie bouwen, waardoor dit het perfecte cadeau is voor uw kind om plezier mee te hebben en ook om van te leren.

Kerstmis staat voor de deur, dus maak gebruik van dit spel om uw kleintje te verwennen

De Harry Potter bouwsteenset voor kinderen bestaat uit kleurrijke plastic stenen. Kinderen kunnen zich vermaken met het bouwen van kastelen, torens en andere magische bouwwerken die geïnspireerd zijn op de wereld van Harry Potter. Het spel bevat ook figuurtjes van beroemde personages uit de film, zoals Harry, Ron en Hermelien. Kinderen zullen het geweldig vinden om met dit spel te spelen en hun verbeelding te ontwikkelen.

Het perfecte cadeau voor de kleintjes!

Deze Harry Potter bouwsteenset voor kinderen is het perfecte cadeau voor kleine fans van de serie. Onze set bevat verschillende stukken, waaronder figuurtjes van Harry, Ron en Hermelien, maar ook andere iconische personages en voorwerpen uit de serie. Kinderen kunnen uren spelen en plezier hebben, terwijl ze hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen. Kinderen zullen dol zijn op deze Harry Potter bouwsteenset! De blokken zijn kleurrijk en gemakkelijk te hanteren, zodat ze veel magische bouwwerken kunnen maken. De set bevat ook veel personages en accessoires die geïnspireerd zijn op de beroemde Harry Potter-film, zodat kinderen zich kunnen onderdompelen in de magische wereld van Zweinstein.
Harry Potter bouwstenen voor kinderen - een paarse auto met verschillende figuren en een witte achtergrond

Een fantastisch product

De Harry Potter Bouwstenen set voor kinderen is een fantastisch product waarmee jonge fans van de beroemde boeken- en filmserie hun eigen magische wereld kunnen bouwen. De set bevat een verscheidenheid aan bouwstenen, waaronder stenen, tegels, platen en figuurtjes, die gebruikt kunnen worden om iconische scènes uit het Harry Potter-universum te maken. Kinderen kunnen locaties bouwen zoals Kasteel Zweinstein, Hagrids hut, het Kruispunt en nog veel meer. Met zijn superieure kwaliteit en nauwgezette details is dit spel een must-have

Perfect voor fans van de serie!

Ontdek dit fantastische Harry Potter spel, perfect voor fans van de serie, het gaat van generatie op generatie. Dit spel bestaat uit bouwstenen, waarbij u verschillende scènes uit de serie kunt bouwen, bijvoorbeeld het kasteel, het huis, de auto, enz. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u te kunnen herbeleven, om er als gezin van te genieten. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u opnieuw te beleven, om er samen met het gezin van te genieten.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.