Lego Harry Potter Fumseck en Uil voor kinderen gekleurd in rood en geel
Harry Potter Fumseck en Uil spel voor kinderen
69,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Harry Potter Fumseck en Uil spel voor kinderen

69,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bekijk ons Harry Potter Fumseck en Uil spel voor kinderen, het is zo realistisch en ongelooflijk dat uw kind er graag mee zal spelen.

Kinderen zullen dol zijn op spelen met Fumseck en Uil, twee emblematische figuren uit de Harry Potter saga! Deze twee figuurtjes zijn gemaakt van blokken, dus ze zijn stevig en leuk om mee te spelen.

Ze zijn het perfecte cadeau voor uw kleine lieveling deze kerst!

In dit spel zijn Harry Potter en zijn uil Fumseck op een zoektocht naar magie en mysterie! Spelers moeten hun vrienden en familie verzamelen om Harry te helpen de ingrediënten te vinden die nodig zijn om een krachtige spreuk te maken. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers.

Een spel van hoge kwaliteit!

Kinderen zullen dol zijn op spelen met Fumseck en Uil, twee van de meest geliefde personages uit de Harry Potter-serie. Deze twee figuurtjes zijn perfect voor fans van de saga en voor kinderen die van dieren houden. Beide figuren zijn gemaakt van blokken van hoge kwaliteit. Kinderen zullen veel avonturen kunnen beleven met deze twee personages. Deze leuke Harry Potter Fumseck en Uil set is perfect voor kleine fans van de serie! De set bestaat uit een pluche Fumseck en een plastic uil, beide met de beroemde tovenaar erop. Kinderen zullen het geweldig vinden om met dit schattige spel te spelen en tegelijkertijd over de personages uit de serie te leren!
Lego Harry Potter Fumseck en Uil voor kinderen gekleurd in rood en geel

Een spannend spel

Harry Potter Fumseck en Uil voor Kinderen is een spannend bordspel waarmee jonge fans van de saga zich kunnen onderdompelen in de magische wereld van Zweinstein. Het spel is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden door twee tot vier spelers. Het spel bevat een kleurrijk bord met het kasteel van Zweinstein en fiches in de vorm van een rookgordijn en een uil. De spelers moeten hun fiches over het bord bewegen door vragen over de wereld van Harry Potter te beantwoorden. Het spel is eenvoudig te spelen en biedt urenlang vermaak voor het hele gezin.

Perfect voor fans van de serie!

Ontdek dit fantastische Harry Potter spel, perfect voor fans van de serie, het gaat van generatie op generatie. Dit spel bestaat uit bouwstenen, waarbij u verschillende scènes uit de serie kunt bouwen, bijvoorbeeld het kasteel, het huis, de auto, enz. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u te kunnen herbeleven, om er als gezin van te genieten. Uw kind zal het geweldig vinden om deze scènes samen met u opnieuw te beleven, om er samen met het gezin van te genieten.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.