twee jonge kinderen zitten aan een tafel en genieten van het vangen van kleurrijke dieren met een gemagnetiseerde houten hengel
Montessorispel voor kinderen vanaf 2 jaar Magnetische visserdieren
32,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessorispel voor kinderen vanaf 2 jaar Magnetische visserdieren

32,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze Montessori kinderset voor kinderen vanaf 2 jaar biedt urenlang spannend speelplezier voor uw kleintjes. De kleurrijke set bestaat uit een houten plank die een dier voorstelt, en 2 vishengels en magnetische elementen. De magnetische vishengels hebben zeer krachtige magneten, waardoor kinderen hun kleine vriendjes met gemak kunnen vangen. Dit speelse spel zal even spannend als geconcentreerd zijn. Jonge kinderen zullen elke keer weer trots zijn op hun succes!

Deze activiteit is ontworpen om de oog-handcoördinatie te versterken bij kinderen vanaf 2 jaar, helpt de behendigheid te vergroten en leert hen precies te zijn. Urenlang plezier en leren gegarandeerd met dit geweldige spel dat volgens de Montessori-principes is gemaakt

Een activiteit die de behendigheid verbetert

Deze magnetische dierenvisactiviteit is een leuk en stimulerend spel dat de interesse van de kleintjes zal wekken. U kunt vissen naar grappige dieren uit het meer met een natuurthema. Het is een leuke manier om de kikker, zeehond of kat te herkennen en de kleuren die bij de gemagnetiseerde elementen horen. Het is ook een geweldige manier om aan precisie en behendigheid te werken. Als de hengels niet hoog genoeg zijn voor de kleine handjes van peuters, kunt u er gemakkelijk een handvat aan bevestigen zodat ze ze goed kunnen hanteren. Behendigheid stimuleert creatief denken en concentratie. Het is een activiteit om als gezin of met de vriendjes van uw kinderen te delen, en het doet hen denken aan naar de kermis gaan!

Plezier en spelletjes

Dit Montessori-spel voor kinderen vanaf 2 jaar, Magnetic Animal Fish, is een leuke en speelse manier voor kleintjes om hun fijne motoriek te ontwikkelen. Kinderen kunnen de hengels gebruiken om de vissen te vangen en ze over het dienblad te verplaatsen. Elke vis is voorzien van een magneet, zodat kinderen plezier kunnen hebben met de hengels en hun handvaardigheid kunnen ontwikkelen. De vissen zijn ook versierd met mooie ontwerpen van waterdieren, wat kinderen een stimulerende visuele ervaring geeft. Dit Montessori-spel is ideaal om kinderen te leren plezier te hebben terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.