set van 14 ronde, kleurrijke stukken met verschillende texturen, geplaatst naast een stoffen opbergzakje
Montessori educatieve set met stukjes structuur voor kinderen
14,90 19,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Montessori educatieve set met stukjes structuur voor kinderen

14,90 19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De Montessori educatieve set met stukjes structuur biedt jonge kinderen een leuke en interactieve manier om te leren en zich te vermaken. Het zit boordevol activiteiten en helpt uw kind zijn creativiteit, concentratie en fijne motoriek te ontwikkelen. Ze kunnen ze aanraken, stapelen en sorteren voor verschillende leeractiviteiten.

Elk stuk heeft een andere textuur, zodat uw peuter zijn tastzin kan ontwikkelen en materialen kan herkennen. De resultaten zijn stimulerend voor zowel lichaam als geest. Bovendien maakt de opbergtas het gemakkelijk om de stukken te vervoeren en deze activiteit overal mee naartoe te nemen. Het zal zeker het favoriete tijdverdrijf van uw peuter worden!

Verschillende texturen ontdekken

Deze set met stukjes textuur biedt kinderen een leuke en leerzame ervaring die hen dwingt om met hun zintuigen bezig te zijn, vooral met aanraken. Handig om aan de hand-oogcoördinatie te werken en tegelijkertijd hun kennis van verschillende soorten textuur te vergroten. Elke set bevat 7 of 14 stukken in verschillende kleuren en texturen, plus een stoffen zak om ze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De ronde stukken hebben elk een houten kant, zodat ze op elkaar gestapeld kunnen worden om uw kleintjes te helpen bij het leren onderscheiden en herkennen van variaties in materialen en bij het trainen van hun motorische vaardigheden.
0-4bd368.jpeg
set van 14 ronde, kleurrijke stukken met verschillende texturen, geplaatst naast een stoffen opbergzakje

Ontworpen om kinderen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen!

Deze set educatieve Montessori stukken met textuur is ontworpen om kinderen te helpen hun motorische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. De stukken zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat kan worden gehanteerd en gestapeld zonder te breken of barsten. De verschillende texturen van de stukken bieden een verscheidenheid aan tactiele sensaties die onderzoek en leren aanmoedigen. De stukken zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid en verbeelding van kinderen te stimuleren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende heldere kleuren en interessante vormen waarmee voorwerpen, scènes en spelletjes gemaakt kunnen worden. Kinderen kunnen ook leren tellen en stukjes sorteren op kleur en vorm. Montessori educatief spelen is een geweldige manier om kinderen te helpen hun motorische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.