vierkant van blauw vilt met cijfers, wiskundige tekens en twee handen om te leren tellen
Montessori telspel voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Montessori telspel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori-spel is ideaal om jonge kinderen te leren tellen. Kinderen leren niet alleen getallen herkennen, maar ook wiskundige bewerkingen uitvoeren om hun gevoel voor logica te ontwikkelen.

Het vilten materiaal is flexibel en de elementen worden met klittenband aan het hoofdvierkant bevestigd, wat erg leuk is voor kinderen. Perfect om aan de muur te hangen in de slaapkamer of keuken, om op elk moment van de dag wiskunde te doen en ze aan het werk te zetten terwijl ze plezier hebben. Uw kinderen zullen blij zijn dat ze zich kunnen concentreren en nadenken bij deze activiteit, waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.

Veel plezier met het leren van getallen

Het Montessori-spel om te leren tellen is een leuk leerspel dat ideaal is voor kleuters. De interactieve elementen moedigen kinderen aan om te tellen en hun cognitieve vaardigheden van jongs af aan te ontwikkelen. Met felle kleuren en stukjes die gemakkelijk vast te pakken zijn dankzij het zachte materiaal, leren kinderen terwijl ze plezier hebben. Deze complete set helpt hen vervolgens met optellen, aftrekken en zelfs vermenigvuldigen.

Perfect om te leren tellen

Dit Montessori-spel voor kinderen is perfect om te leren tellen. Het bestaat uit kleurrijke, leuke materialen waarmee uw kind plezier zal hebben tijdens het leren. De stukken zijn gemaakt van natuurlijk hout, waardoor ze erg stevig en duurzaam zijn. Elk stukje heeft een andere vorm en kleur, wat helpt bij het ontwikkelen van visuele herkenning en fijne motoriek. Kinderen kunnen plezier beleven aan het sorteren en stapelen van de stukjes om getallen te vormen. Ze kunnen ook leren optellen en aftrekken met behulp van de getallen op de stukjes. Dit spel is een geweldige manier om uw kind de basisbeginselen van rekenen en logica bij te brengen. Uw kind zal trots zijn om zijn vorderingen te laten zien en u zult blij zijn om zijn zelfvertrouwen te zien groeien. Dit spel is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.