bruin houten rollend paard voor kinderen
Montessori houten speelgoed paard met wielen
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Montessori houten speelgoed paard met wielen

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het Montessori houten rollend paard speelgoed is het perfecte educatieve speelgoed voor jonge kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het sterk en duurzaam is. Door het eenvoudige maar elegante ontwerp kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding ontwikkelen. Het houten paard heeft wielen op alle vier de poten, zodat het gemakkelijk over elk vlak oppervlak glijdt.

Het gebruik van Montessori-speelgoed stimuleert kinderen om zelfstandig te leren. Dit speelgoed biedt kinderen verschillende mogelijkheden, zodat ze kunnen leren lopen terwijl ze plezier hebben. Dit rollende paard helpt kinderen ook om hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te verbeteren. Peuters leren de relatie tussen de bewegingen die ze maken en hoe dit het speelgoed beïnvloedt.

Ideaal voor jonge kinderen

Het Montessori houten rollend paard is een fascinerend product, ontworpen om de nieuwsgierigheid, fijne motoriek en verbeelding van kinderen te stimuleren. Dit speelgoed is gemaakt van sterk, duurzaam hout en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg vermakelijk. Het unieke ontwerp van het paard biedt een ongeëvenaarde tactiele en visuele ervaring. De wielen zorgen voor vloeiende bewegingen op elk vlak oppervlak, waardoor kinderen worden aangemoedigd om zelfstandig hun omgeving te verkennen. Bovendien is het door de gebogen vorm gemakkelijk vast te houden door jongere kinderen.
bruin houten rollend paard voor kinderen
21176-2b9cd2.jpeg

Creativiteit ontwikkelen

Het houten Montessori rollend paard ontwikkelt niet alleen de handvaardigheid en oog-handcoördinatie, maar zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid bij jonge kinderen. Het feit dat ze het speelgoed zelfstandig kunnen gebruiken, vergroot hun zelfvertrouwen. Bovendien kunnen kinderen met dit speelgoed hun creativiteit ontwikkelen. Ze kunnen zich allerlei avonturen met hun paardje voorstellen: een reis naar verre landen of een race tegen hun vriendjes! Het paardje kan kinderen zelfs vergezellen tijdens rustige leessessies.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.