Gouden telkralen
Gouden telkralen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Gouden telkralen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze gouden telkralen zijn een geweldige manier voor kinderen om te leren rekenen. Deze oranje kralen zijn gemaakt van plastic en geregen op koperdraad. Voor kinderen en zelfs tieners.

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw inrichting met deze gouden telkralen. Ze zijn perfect om een chique, verfijnde look te creëren die ook leuk en feestelijk is. Deze kralen zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen op elk oppervlak worden opgehangen. U kunt ze gebruiken om tafels, muren of zelfs ramen te versieren. Ze zijn ideaal voor feestjes en speciale evenementen.

Wiskundige juweeltjes!

Deze telkralen laten kinderen kennismaken met bewerkingen als optellen, delen, vermenigvuldigen en aftrekken. De kralen kunnen ook gebruikt worden voor andere toepassingen op een hoger niveau, zoals matrices. De kralen zijn perfect om te leren tellen en om leuke wiskunde te doen. Kinderen zullen graag met deze kleurrijke kralen spelen en er unieke ontwerpen mee maken. Deze kralen zijn ook ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en fantasiejuwelen. Met deze gouden telkralen zal uw kind zonder problemen leren tellen.

Leuke manieren om te leren

Wilt u uw peuter op een leuke manier leren rekenen en logica bijbrengen? De gouden telkralen zijn perfect voor deze activiteit. Hun kleur is leuk en mooi, en hun vorm is praktisch om vast te houden. Geen saaie reken- en telsessies meer, uw kind zal blij zijn dat het nieuwe dingen kan leren terwijl het plezier heeft. U zult problemen kunnen verzinnen om op te lossen en uw kind thuis kunnen helpen om vooruitgang te boeken!

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.