Drie speeltjes, die elk een slak van een andere kleur voorstellen, waarin u ronde elementen moet plaatsen
Montessori sensorisch slakkenspel voor baby’s
19,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori sensorisch slakkenspel voor baby’s

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het Montessori Slak Sensory Awakening Spel is het ideale hulpmiddel voor de volledige ontwikkeling en stimulatie van de motorische en cognitieve vaardigheden van uw baby. Dankzij het unieke ontwerp kan uw kleine ontdekkingsreiziger zijn zintuiglijke reis beginnen vanaf 2 maanden, en in opeenvolgende fasen vooruitgang boeken, afhankelijk van zijn leeftijd en vaardigheden.

De ronde stukken bieden een interessante verscheidenheid aan kleuren en texturen. Ze stimuleren de praktische ontwikkeling zoals hand-oogcoördinatie en tactiele verkenning, maar ook het geritsel dat visuele variaties teweegbrengen.

Dit spel stimuleert constructieve lichaamsbeweging, terwijl het de fijne motoriek intellectueel ontwikkelt door slim te spelen in combinatie met onverminderd vermaak.

Van jongs af aan de zintuigen ontdekken

Dit Montessori-spel in de vorm van een slak is speciaal ontworpen voor baby’s vanaf een paar maanden oud. De felle kleuren, beweging en geluiden houden uw baby bezig terwijl hij zijn zintuiglijke vaardigheden ontwikkelt. Hij zal aan zijn zintuigen en fijne motoriek kunnen werken terwijl hij zich concentreert op het bij elkaar passen van de kleine elementen op het slakkenhuis. Laat uw kleintje een onvergetelijke ervaring beleven dankzij het Montessori slakkenspel, dat goed is voor zijn ontwikkeling en leerproces. En waarom zou u de andere gezinsleden er niet bij betrekken? Een leuke manier om te delen en te leren.
82212-97675d.jpeg

Cognitieve en zintuiglijke vaardigheden ontwikkelen

Dit Montessori sensorisch slakkenspel voor baby’s is een geweldige manier om uw kind te helpen zijn cognitieve en sensorische vaardigheden te ontwikkelen. Het bevat een mooie houten slak, een bord met kleurrijke vormen en beweegbare stukjes die in de gleuven van de slak passen. Uw kind kan kleuren en vormen leren herkennen en tegelijkertijd zijn fijne motoriek en oog-handcoördinatie verbeteren. De verscheidenheid aan kleuren en vormen helpt uw kind visuele en ruimtelijke vaardigheden te ontwikkelen. Dit Montessori-spel is ideaal om de ontwikkeling van baby’s te stimuleren en hen kennis te laten maken met de basisprincipes van leren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.