Lachende moeder speelt het eierspel met haar jonge blonde zoon
Montessori kinderspel eieren om vormen en kleuren te leren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori kinderspel eieren om vormen en kleuren te leren

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori-eierspel voor kinderen is een leuke manier om over vormen en kleuren te leren, en zal de nieuwsgierigheid van uw kleintje stimuleren!

Het bestaat uit 6 eieren in verschillende kleuren, elk met een andere vorm. Het is aan hen om ze bij elkaar te zoeken door te proberen de eieren op de juiste manier te sluiten. Dankzij de educatieve deugden van het Montessori-spel biedt het kleintjes een leuke basis om te leren, terwijl het hun creativiteit stimuleert, een gevoel van voldoening geeft als ze de juiste oplossing vinden, bepaalde vormen leert herkennen en hun geduld ontwikkelt.

Dit product is gemaakt van een stevig plastic materiaal dat bestand is tegen de herhaalde klappen en stoten die onze kleintjes tijdens het gebruik zullen krijgen! Bovendien heeft het ergonomische afmetingen zodat jonge kinderen het goed kunnen vasthouden.

Een interactief speeltje voor de allerkleinsten

Deze set van eivormige elementen is een leuke en interactieve manier voor jonge kinderen om over vormen en kleuren te leren. Door plezier te hebben, zal uw peuter kleuren automatisch gaan associëren met vormen, waardoor hij ze in het dagelijks leven beter zal herkennen. Het formaat en de ergonomie van het product zijn perfect geschikt voor hun kleine handjes, waardoor het gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is.
0-a20bb9.jpeg
0-eb9611.jpeg

Een geweldige manier voor kinderen om vormen te leren

Deze Montessori eierset is een geweldige manier voor kinderen om over vormen en kleuren te leren. Hij bevat zes kleurrijke eieren die ontworpen zijn om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun visuele vaardigheden en hun vermogen om verschillende vormen en kleuren te onderscheiden. Elk ei heeft een gat waarin kinderen een bijpassend puzzelstukje kunnen steken. Kinderen moeten dan de vorm en kleur van het ei identificeren en het bijbehorende puzzelstukje erin stoppen. Kinderen kunnen ook veel plezier beleven aan het creëren van verschillende vormen en kleuren door de puzzelstukjes en eieren te combineren. Dit spel is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.