Montessorischool-geïnspireerde bouwset voor kinderen met kleine onderdelen en een meisje dat speelt
Montessori constructiespel om de coördinatie van kinderen te ontwikkelen
59,90 89,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Montessori constructiespel om de coördinatie van kinderen te ontwikkelen

59,90 89,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontwikkel de creativiteit en coördinatie van uw kind met onze Montessori bouwset om coördinatie voor kinderen te ontwikkelen

Het KidiTool bouwspel draait om leren en plezier hebben, en is geïnspireerd door de Montessori-methode. Haal uw kind weg van het scherm en laat het plezier maken.

De voordelen van KidiTool :

Ontwikkelt de verbeelding
Traint observatievaardigheden
Ontketent de creativiteit van uw kind

exclusieve aanbieding: Op dit moment geeft KidiTool een elektrische schroevendraaier weg bij aankoop van een spellendoos.

Creativiteit en constructie

Geef uw kinderen een manier om zich te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben in het bouwen van voorwerpen in verschillende vormen. Deze bouwset voor kinderen is in de geest van de Montessorischool Het haalt het beste in uw kinderen naar boven, met al die ronde, driehoekige en rechthoekige stukken om in elkaar te schroeven en in elkaar te zetten. Het doel is om kleurassociaties, vormassociaties, logische of onlogische assemblages te maken, kortom, de enige limiet is de fantasie van uw kind. Laat ze dus creatief leren bouwen en ze zullen snel vooruitgang boeken bij het ontwikkelen van hun logische vaardigheden. En niets houdt u tegen om mee te doen, ze te begeleiden en een leuke, ontspannende tijd met uw kinderen en dit Montessori-geïnspireerde bouwspel te hebben. Kijk elke dag naar hun vooruitgang. U kunt dit spel ook overal mee naartoe nemen, naar vrienden of grootouders, of zelfs op vakantie.

Ontworpen om kinderen te helpen hun coördinatie te verbeteren

De Montessori coördinatie bouwset is educatief speelgoed dat is ontworpen om kinderen te helpen hun coördinatie, behendigheid en fijne motoriek te verbeteren. Het spel is gebaseerd op de Montessori-methode, een onderwijsaanpak die zelfstandig leren en de ontwikkeling van kinderen stimuleert door middel van praktische activiteiten. Het spel bestaat uit een aantal kleurrijke houten stukken in verschillende vormen, zoals kubussen, cilinders, driehoeken en rechthoeken.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.