Groene kinderkerstboom met rode cadeautjes
Kerstboom voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kerstboom voor kinderen

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wil uw kind samen met u de kerstboom opzetten?

Ontdek onze kerstboom voor kinderen!

Onze vilten kerstboom is het ideale accessoire om een heerlijke tijd met uw gezin door te brengen. Laat de fantasie van uw kind de vrije loop en vier de kerstsfeer als gezin.

Uw kind kan zijn eigen kerstboom versieren met behulp van de 38 decoratieve accessoires die bij de boom worden geleverd. Zo kan hij zijn creativiteit de vrije loop laten en trots zijn eigen boom aan de hele familie laten zien.

Dus ga uw gang, koop deze vilten kerstboom en beleef een magische kerst.

Groene plastic kerstboom met rode ballen. De boom is versierd met een gele ster bovenaan. Kinderen kunnen hem gebruiken als decoratie voor hun slaapkamer of woonkamer.

Een creatief en leuk spel

De kinderkerstboom is een uitstekend spel om de creativiteit van uw kind te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben. De kerstboom is een traditionele kerstboom. Hij is meestal versierd met lichtjes, slingers en kerstballen. Kinderen houden van kerstbomen omdat ze kleurrijk en helder zijn. Ze kunnen er ook hun eigen versieringen aan hangen. Kinderkerstbomen zijn vaak kleiner dan traditionele kerstbomen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te versieren zijn.
30566-f592ea.jpeg

Een leuk en leerzaam product!

De kinderkerstboom is een leuk, educatief product waarmee jongeren de magie van de feestdagen kunnen ontdekken. Deze miniatuurboom is speciaal ontworpen voor kinderen, met heldere kleuren en eenvoudige vormen om hun verbeelding en creativiteit te stimuleren. De kinderkerstboom is gemakkelijk in elkaar te zetten en te versieren. Hij wordt geleverd met een stevige basis en sterke plastic takken die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Kinderen kunnen in een paar minuten hun eigen kerstboom maken, zonder hulp van een volwassene.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.