0-ad424b.jpeg
Montessori set kaarten en kubussen om vormen te leren voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Montessori set kaarten en kubussen om vormen te leren voor kinderen

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is een Montessori-spel met kaarten en kubussen voor kinderen om vormen te leren en hun observatievermogen en intellectuele gymnastiek te ontwikkelen.

Het doel is om het grappige ontwerp van een kaart te reproduceren met behulp van veelzijdige kubussen. Om dit te doen, moet u de juiste kleuren en de juiste volgorde van de kubussen bij elkaar zoeken totdat u hetzelfde patroon op de kubussen krijgt als op de kaart.

Het doel is om de mentale alertheid te verhogen door vorm- en kleurherkenningsvaardigheden te ontwikkelen. Dit vermogen om dingen snel te herkennen komt goed van pas in ons dagelijks leven. Met dit leuke spel zullen uw kinderen het op een natuurlijke manier ontwikkelen.

De tekeningen op de kaarten zijn gezichtsuitdrukkingen (grote glimlachen, grimassen, enz.), getekend in de stijl van Sponge Bob.

De kubussen zijn gemaakt van duurzaam hout en geverfd met niet-giftige verf; alles is ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen.

Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor senioren en iedereen die plezier wil hebben en zich wil vermaken.

Geniaal spel voor ontwikkelaars

Geef uw kinderen een manier om zich te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben met u of alleen. Dit spel is ook in de geest van de Montessorischool Het haalt het beste in uw kinderen naar boven, met deze kaarten met grappige uitdrukkingen die u met de kubussen moet reproduceren. Dit spel met kaarten en kubussen helpt kinderen bij het ontwikkelen van aandacht voor details en het vermogen om beelden snel te reproduceren. Geniet van een ontspannen moment met uw kinderen wanneer u bijvoorbeeld thuiskomt van uw werk en observeer hun dagelijkse vorderingen. Dit spel kan ook overal mee naartoe genomen worden, naar vrienden of grootouders of zelfs op vakantie.

Een innovatief educatief hulpmiddel!

Het Montessori-spel Vormkaarten en Kubussen is een innovatief educatief hulpmiddel dat is ontworpen om kinderen te helpen hun begrip van geometrische vormen te ontwikkelen. Dit spel is perfect voor kinderen van 3 tot 6 jaar die de basisbeginselen van meetkunde leren. Het spel bestaat uit hoogwaardige houten kaarten en kubussen, die elk een andere geometrische vorm voorstellen. De kaarten zijn zo ontworpen dat ze bij de kubussen passen, met een afbeelding van elke vorm aan de ene kant van de kaart en een geschreven beschrijving aan de andere kant.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.