Spiderman horloge met blauwe en rode geprojecteerde afbeeldingen
Spiderman horloge met beeldprojectie
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Spiderman horloge met beeldprojectie

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor kinderen die fan zijn van Spiderman, is dit een Spiderman-klok. De klok wijst naar buiten en u kunt een van de 24 verschillende standen kiezen door aan de knop te draaien. Het licht wordt geprojecteerd in een lichtbak en is zichtbaar vanaf de muur of het raam. Een geweldig cadeau voor Kerstmis.

De Spiderman klok met beeldprojectie is een ideaal cadeau voor kinderen. Het heeft een ronde wisserplaat met een weergave van de superheld en een zwarte siliconen band. De klok is waterbestendig tot 3 ATM en heeft een hoog beschermingsniveau. De panelen worden aan de muur of het plafond bevestigd en kunnen op het voorpaneel worden geplaatst met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.

Elektronisch horloge met 3D projectie

Een geweldig cadeau om u bezig te houden en projecteert 24 verschillende afbeeldingen uit de Spiderman-film, dankzij de knop op het handvat. Het is geweldig voor kinderen, die kunnen genieten van hun favoriete verhalen, en de band is ook verkrijgbaar. De Spiderman klok met beeldprojectie is een elegante en originele klok. Het heeft een enkel ontwerp in de vorm van een spinnenweb, met een duidelijke afbeelding van Spiderman op het voorpaneel. De lampjes zijn helder, zodat u kunt zien hoe lang u al in het cadeau zit. De klok heeft ook een projectie-effect, zodat u de afbeeldingen van Spiderman op de klok kunt projecteren. Deze klok is een geweldig cadeau voor Spiderman-fans en kan ook worden gebruikt door degenen die de klok bezitten.
28882-7b00be.jpeg
28882-0eb089.jpeg

Een elegant, modern ontwerp

De Spiderman-horloge met beeldprojectie is een must-have modeaccessoire voor alle fans van de beroemde superheld. De klok heeft een slank, modern ontwerp met een extra comfortabele siliconen band. Hij heeft een mooie, ronde wijzerplaat, met betrouwbare, nauwkeurige cijfers om de tijd soepel en mooi te laten lopen. Maar wat deze klok zo uniek maakt, is het veldobjectief. Dankzij een kleine projector in het klokframe kunt u de afbeeldingen van Spiderman op het scherm projecteren. U moet deze unieke klok aanzetten om de magie in uw dagelijks leven te zien!

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.