Houten uitdrukkingsblokspel voor kinderen bloemstijl met zonnebril
Houten uitdrukkingsblokspel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten uitdrukkingsblokspel voor kinderen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons nieuwe spel voor kinderen. Schattige kleine smileys van hout, 10 emoties wachten op uw kind voor maximaal plezier. Ze zullen hun logisch denkvermogen leren ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben.

Dit spel bestaat uit 30 kleurrijke houten blokken met op elk gezicht een andere uitdrukking gegraveerd. De uitdrukkingen zijn gevarieerd en omvatten emoties zoals vreugde, verdriet, boosheid, verrassing, angst en liefde, maar ook complexere gezichtsuitdrukkingen zoals grijnzen, fronsen en scheelzien.

Uitdrukking van de dag

Verbeeld de verschillende emoties die er zijn met ons kinderspel. Ze zullen schattige blokjes ontdekken die de emoties weergeven die ze misschien voelen. Een gegarandeerd leuke manier om te leren. Het is ook gemakkelijk op te bergen en te vervoeren dankzij de praktische opbergdoos, waardoor het een geweldige keuze is voor op reis of onderweg. Kortom, het houten uitdrukkingsblokspel voor kinderen is educatief, leuk en stimulerend speelgoed dat creativiteit, verbeelding en effectieve communicatie bij kinderen stimuleert.

Leuk en interactief!

Het houten uitdrukkingsblokspel voor kinderen is een leuk, interactief educatief spel dat kinderen helpt hun creativiteit, verbeelding en taalvaardigheid te ontwikkelen. Het spel bestaat uit 50 houten blokken van verschillende vormen en groottes, elk met een uitdrukking of woord erop gedrukt. Kinderen kunnen deze blokken gebruiken om zinnen, verhalen of gedichten te maken door de verschillende blokken met elkaar te combineren. De zinnen op de blokken zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen voor kinderen, zodat ze zich gemakkelijk creatief kunnen uitdrukken. De houten uitdrukkingsblokken voor kinderen zijn ook een uitstekend hulpmiddel om kinderen te leren lezen en schrijven.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.