Kleurrijk houten educatief puzzelspeelgoed voor kinderen op een houten tafel
Educatief houten raadselstuk speelgoed voor kinderen
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatief houten raadselstuk speelgoed voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u en uw kind verleiden door ons assortiment educatief speelgoed. De eerste moeilijke keuze zal zijn welke van deze puzzels u zult kiezen. Er zijn verschillende dieren verkrijgbaar, voor een leuk moment van delen tussen u en uw kind.

De houten educatieve puzzel voor kinderen is een hoogwaardig product dat ontworpen is om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden. Deze puzzel is gemaakt van natuurlijk, duurzaam en niet-giftig hout en is perfect voor kinderen van alle leeftijden.

De puzzel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukjes die in elkaar gezet moeten worden om een compleet plaatje te vormen.

Een leuke en grappige puzzel

Een diervormige puzzel om uw kind gezelschap te houden. Laat ze hun vermogen om vormen en kleuren te onderscheiden ontwikkelen dankzij ons educatieve houten speelgoed. Er wachten 4 modellen op u voor meer variatie en plezier. Het biedt een leuke en stimulerende leerervaring terwijl het de essentiële vaardigheden ontwikkelt die kinderen nodig hebben om te slagen in het leven.

Een leuk leerspel

De houten educatieve puzzel voor kinderen is een leuk leerspel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, vorm- en kleurherkenning en probleemoplossing. De puzzel is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen zoals massief hout, die niet giftig en milieuvriendelijk zijn. De puzzel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukken die dieren, geometrische vormen of alledaagse voorwerpen voorstellen. Elk stukje heeft een unieke vorm die overeenkomt met een specifieke plaats op het speelbord. Kinderen moeten de juiste plaats voor elk stukje vinden door hun observatie- en denkvermogen te gebruiken

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.