22443-e4d175.jpeg
Kubus doolhof
14,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Kubus doolhof

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ons 6-zijdig kubusdoolhof is een origineel idee voor kerst- en verjaardagscadeaus voor kinderen. Het is een creatief 3D-spel waarbij het de bedoeling is om een bal naar de andere kant van het tegenoverliggende vlak te krijgen. De bal kan ook door elk vlak van de kubus gaan.

Het Kubusdoolhof is een zeer populair bordspel voor kinderen. Het doel van het spel is om het balletje uit het doolhof te krijgen door de kubussen te verschuiven. Dit spel is ideaal voor kinderen omdat het hun fijne motoriek en logica ontwikkelt.

Met dit spel kan uw kind leren zich te ontwikkelen.

Het magische doolhof!

Dit 3D magische kubusdoolhof is een geweldig cadeau voor kinderen. Het is een ontspannend spel dat de oog-handcoördinatie stimuleert. Het is verkrijgbaar in 4 kleuren, zodat het hele gezin het spel zo snel mogelijk kan spelen. Het Kubusdoolhof is een zeer populair bordspel bij kinderen. Het doel van het spel is om uit het doolhof te komen door de kubussen te draaien en zo een pad te maken. Dit spel is ideaal voor kinderen omdat het hun logica en richtingsgevoel ontwikkelt.
22443-ec9fd9.jpeg
22443-439f0a.jpg

Een spannend puzzelspel

Het kubusdoolhof is een spannend puzzelspel dat urenlang plezier en stimulerende uitdagingen biedt. Deze stevige houten kubus is ontworpen met een complexe structuur van gangen en muren, waardoor een uniek driedimensionaal doolhof ontstaat dat geduld, concentratie en behendigheid vereist om op te lossen. Het doel van het spel is eenvoudig: navigeer met een kleine knikker door het doolhof totdat u de uitgang bereikt. Dit kan echter moeilijker zijn dan het lijkt, omdat er veel obstakels zijn en de paden doodlopend kunnen lijken. Spelers moeten hun verstand en strategisch denken gebruiken om de kortste route te vinden en de valstrikken op hun pad te ontwijken.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.