Drink- en plaspop met roze kleren en flesje
Pop die drinkt en plast
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Pop die drinkt en plast

64,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze pop die drinkt en plast. Ze is erg mooi, met een beweegbare nek, armen en benen. Het kind zal de indruk hebben voor een echt klein meisje te zorgen. Een fles, bord en bestek worden meegeleverd om haar eten klaar te maken en te voeden.

Deze pop is een echt klein meisje! Ze drinkt graag water en plast graag, net als een echt klein meisje. Het is de ideale pop voor kleine meisjes die willen leren plassen als een volwassene. De pop drinkt water uit haar flesje en plast in haar onderbroekje.

Als ze klaar is, hoeft u alleen maar in haar handje te knijpen om haar in haar slipje te laten plassen.

Baby om te voeden en te knuffelen

Deze zachte, realistische meisjespop is echt schattig. Ze is erg origineel omdat ze water drinkt en plast. Ze is helemaal in het roze gekleed en kan gemakkelijk rechtop zitten. Ze is gemakkelijk mee te nemen en zal een geweldig opgroeiend vriendinnetje zijn. De drink- en plaspop is een zeer realistische pop. Ze heeft een schattig gezichtje en schattige kleertjes. Ze is gemaakt van zachte, soepele materialen, waardoor ze erg prettig aanvoelt. De pop is ook erg licht, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen is. Ze heeft ook een luchtdichte afsluiting die voorkomt dat er water uitloopt. De pop wordt geleverd met een beker en een flesje water.
Drink- en plaspop met roze kleren en flesje

Interactief speelgoed, ideaal voor kinderen

De drink en wee pop is ideaal interactief speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Deze realistische pop is ontworpen om op een echte baby te lijken, met zachte gelaatstrekken en een huidtextuur die zacht aanvoelt. Ze is gekleed in schattige, kleurrijke kleertjes die haar charme nog groter maken. Een speciaal kenmerk van deze pop is dat ze water kan drinken uit een speciaal ontworpen fles. Zodra de pop genoeg water heeft gedronken, moet ze uit haar luier worden verschoond, omdat ze dan gaat plassen. Kinderen kunnen leren voor hun pop te zorgen door haar te laten drinken en haar luier regelmatig te verschonen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.