Damesschoenen met wieltjes in roze en wit
Schoenen met wieltjes voor kinderen
109,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Schoenen met wieltjes voor kinderen

109,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u zich sneller verplaatsen? Hebben uw kinderen een beetje hulp nodig om op plaatsen te komen die te ver weg zijn zonder wieltjes op hun schoenen? Dankzij het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige materialen van deze schoenen glijden ze gemakkelijk en in stijl over elk terrein.

Schoenen met wieltjes voor kinderen zijn een geweldige manier om ze snel en gemakkelijk op weg te helpen. Ze zijn ook erg leuk om te gebruiken en kinderen vinden het heerlijk om ze te dragen. Kinderschoenen met wieltjes zijn heel gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen maar uw voeten in de schoenen te stoppen en u kunt gaan rollen.

De wieltjes blokkeren automatisch als u stopt, waardoor ze heel veilig in gebruik zijn. Kinderschoenen met wieltjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor ze perfect zijn voor alle kinderen.

Een innovatief paar schoenen

De wereld verandert snel, maar de behoeften van kinderen zijn altijd hetzelfde gebleven. Kinderen willen plezier beleven aan het ontdekken en actief bezig zijn. Maar dat is niet zo gemakkelijk als ze geen schoenen met wieltjes hebben!
Kinderschoenen met wieltjes zijn een geweldige manier om zich snel en gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn perfect voor kinderen die moeilijk lopen of extra hulp nodig hebben om zich te verplaatsen.
Kinderschoenen met wieltjes zijn ook erg leuk en kinderen vinden het heerlijk om ze te dragen. Kinderschoenen met wieltjes zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en stijlen. Er is voor ieder wat wils!

Een leuk en praktisch product

Kinderschoenen met wieltjes zijn een leuk en praktisch product waarmee jongeren zich snel en gemakkelijk kunnen verplaatsen.
Deze schoenen zijn speciaal voor kinderen ontworpen en hebben een zool met afneembare wieltjes die naar wens bevestigd of verwijderd kunnen worden. De wieltjes bevinden zich meestal onder de hiel en de bal van de voet, zodat het kind veilig over de vloer kan glijden.
Deze schoenen zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en kleuren, van klassieke modellen tot modernere, kleurrijke ontwerpen.

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.