Prinsessenpop met roze konijnendeken en paarse jurk
Handgemaakte prinsessenpop
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Handgemaakte prinsessenpop

139,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze handgemaakte prinsessenpop is een geweldige metgezel voor pasgeborenen. Ze is zeer realistisch, met blond haar en een bijna menselijke gezichtsuitdrukking. De set wordt geleverd met handgemaakte kleertjes, fopspeen, fles, bestek, geschenkdoos en zelfs een geboortecertificaat!

De handgemaakte prinsessenpop is een prachtige stoffen pop waar alle kleine prinsessen blij mee zullen zijn. Deze pop is volledig met de hand gemaakt met stoffen van hoge kwaliteit en een zorgvuldige afwerking.

Ze is gekleed in een prinsessenjurk met een volumineuze onderrok en veel details. Haar lange blonde haar is versierd met parels en linten. Kleine prinsessen zullen graag met deze pop spelen en haar overal mee naartoe nemen.

Prinses Maggi

Deze Maggi prinses is erg realistisch en mooi. Ze is handgemaakt, met mauve geborduurde kleding en haar knuffel. Haar haar lijkt op dat van een klein meisje. De siliconen zijn van de hoogste kwaliteit voor een geweldige interactie met pasgeborenen. De handgemaakte prinsessenpop is een prachtig verzamelobject. Ze is gekleed in een prinsessenjurk met kant en borduurwerk. Haar haar is lang en zijdeachtig. Ze wordt geleverd met een klein plastic kasteel. Deze pop is een ideaal cadeau voor kleine meisjes.
Prinsessenpop met roze konijnendeken en paarse jurk

Een object van grote schoonheid en kwaliteit

De handgemaakte prinsessenpop is een object van grote schoonheid en kwaliteit. Deze pop is zorgvuldig gemaakt door ervaren ambachtslieden die al hun knowhow in haar creatie hebben gestopt. Ze is zo ontworpen dat ze eruitziet als een echte prinses, met nauwgezette details en een onberispelijke afwerking. De pop is gekleed in een prachtige jurk, gemaakt van hoogwaardige stoffen en versierd met borduurwerk en parels. Haar kapsel is even uitgebreid, met zacht, zijdeachtig haar dat in een geraffineerd kapsel is gestyled.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.