Kleindochterpop met rode kleren op een witte jas
Zeer realistische kleindochterpop
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Zeer realistische kleindochterpop

134,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze zeer realistische kleindochterpop is ideaal voor sociale interactie en helpt pasgeborenen alert op te groeien. De set wordt compleet geleverd met kleertjes, een schattige knuffel, fopspeen, flesje, haarklemmen en geboortecertificaat.

Ze is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, waardoor ze heel zacht aanvoelt en er heel realistisch uitziet. Haar haar is zijdezacht en kan gekamd en gestyled worden

De kleindochterpop is een mooie, realistische pop. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. Ze is gekleed in een rode overall.

Mijn vriendin Maggi

Deze kleindochterpop is zeer realistisch, met een geruststellende uitdrukking voor pasgeborenen of peuters. Ze heeft blond haar dat lijkt op dat van een klein meisje, grote ogen en lange wimpers. De set is compleet voor maximale interactie en leren voor peuters. De zeer realistische kleindochterpop is een prachtige pop die precies op een echt klein meisje lijkt. Ze heeft blond haar en de meest expressieve blauwe ogen die u ooit op een pop hebt gezien. Haar huid is zacht en zijdeachtig, en ze draagt een rode overall. Ze is een zeer elegante en verfijnde pop, en ze is zo levensecht dat ze bijna levend lijkt. Kinderen zullen graag met haar spelen en zich in een sprookje wanen.

Een uitzonderlijk stuk speelgoed dat een ervaring biedt

De zeer realistische kleindochterpop is uitzonderlijk speelgoed dat een meeslepende en boeiende speelervaring biedt. Deze pop is ontworpen met een ongelooflijk detailniveau, waardoor ze bijna niet van een echte baby te onderscheiden is. De glazen ogen zijn helder en expressief, terwijl het zachte, zijdeachtige haar perfect gestyled is om een natuurlijke look te creëren. De pop is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging te garanderen. Het zachte, gewatteerde lichaam voelt aangenaam aan en zorgt ervoor dat de pop realistische houdingen kan aannemen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.