7089-1703ba.jpeg
Robotvormige kinderwekker met oortelefoon
34,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Robotvormige kinderwekker met oortelefoon

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van originele voorwerpen? Geef ze dan deze robotwekker met koptelefoon voor kinderen. Het is een eenvoudig maar elegant ontwerp dat prachtig zal staan in elke kinderkamer. Hij heeft verschillende functies die uw jongen of meisje zullen helpen om goede slaap- en waakgewoonten te ontwikkelen.

Het is moeilijk om \’s ochtends wakker te worden, vooral als je een kind bent. Maar met deze robotwekker wordt het een stuk leuker! Hij heeft een oortje zodat u hem zelfs kunt horen rinkelen als u in een andere kamer bent. Bovendien heeft hij een nachtlampje dat automatisch aangaat als u op de knop drukt.

Deze kinderwekker in de vorm van een robot is de ideale oplossing voor kleintjes die \’s ochtends moeite hebben met opstaan. Met het leuke, kleurrijke ontwerp zullen ze graag wakker worden met deze wekker!

Een wekker met vele functies

Deze kinderwekker in de vorm van een robot helpt uw kind ‘s ochtends wakker te worden. Hij doet ook dienst als nachtlampje en kan de temperatuur in de kamer weergeven. Bovendien heeft dit apparaat een heleboel functies, zoals een sluimerwekker, nachtlampje met stemfunctie, afteltimer, energiebesparende modus, enz. De kinderwekker in de vorm van een robot met koptelefoon is een ideale wekker voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en maakt kinderen zachtjes wakker.
7089-ca6259.jpeg
7089-1703ba.jpeg

Een draagbare wekker

Deze originele wekker heeft de vorm van een kleine robot in felle, kindvriendelijke kleuren, met een helm die ook dienst doet als handvat om hem te dragen, waardoor hij nog leuker is om vast te houden. De wekker heeft een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm waarop de tijd en datum worden weergegeven, plus een programmeerbaar alarm om uw kind te helpen elke ochtend op tijd op te staan. Dankzij het leuke ontwerp en de praktische functies is de kinderwekker met oortelefoon een geweldige keuze voor ouders die hun kind een plezier willen doen en het tegelijkertijd willen leren om elke dag op tijd op te staan.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.