7103-0b5a22.jpeg
Eenvoudige 4,5 inch ronde wekker voor kinderen
14,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Eenvoudige 4,5 inch ronde wekker voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van een minimalistische stijl? Geef ze dan deze eenvoudige 4,5\” ronde wekker. Dankzij het slanke ontwerp past hij gemakkelijk in de slaapkamer van uw kind. Dankzij dit apparaat zal uw kind elke ochtend vroeg wakker worden om naar school te gaan. Ze zullen nooit meer te laat komen.

Deze eenvoudige ronde wekker van 4,5 inch is ideaal voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zacht alarm dat hen niet zal storen. De wekker heeft ook een LED-indicator zodat ze de tijd in één oogopslag kunnen zien. Met deze wekker zijn moeilijke ochtenden niet langer een probleem.

Autonoom zijn

Deze eenvoudige ronde kinderwekker past in elke decoratiestijl. Naast de wekkerfunctie doet hij ook dienst als nachtlampje. Uw kind zal dus niet bang zijn om alleen gelaten te worden. De eenvoudige ronde 4,5″ wekker voor kinderen is een elegante en praktische wekker. Hij is gemakkelijk te gebruiken en u kunt de tijd heel precies instellen. Hij is ook licht en draagbaar, zodat u hem gemakkelijk kunt meenemen. Ideaal voor kinderen die ‘s ochtends zelfstandig willen zijn!
7103-2430e9.jpeg

Een minimalistische wekker

Deze wekker heeft een strak, minimalistisch ontwerp dat perfect past bij de smaak van kinderen. Deze wekker heeft een ronde wijzerplaat van 4,5 inch en toont het uur in duidelijke, gemakkelijk af te lezen cijfers, evenals de minuten. De wekker heeft ook een hoorbaar alarm dat naar wens van uw kind kan worden ingesteld. Deze wekker is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij duurzaam is en bestand tegen stoten en krassen. Hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudige, intuïtieve knoppen waarmee u de tijd en het alarm in slechts enkele seconden kunt instellen. De klok is ook verkrijgbaar in verschillende heldere, leuke kleuren, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen van alle leeftijden.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.