13420-182861.jpeg
Kinderwekker met dubbele bel en Mickey-motief
49,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kinderwekker met dubbele bel en Mickey-motief

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze schattige wekker met dubbele bel voorkomt dat uw kind elke dag te laat op school komt. Hij geeft een krachtig alarm af dat hem wakker zal maken, zelfs als hij in een diepe slaap is. Deze decoratieve Mickey Mouse wekker zal ook helpen om zijn slaapkamer op te fleuren. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Deze wekker met dubbele bel is ideaal voor kleine Mickey-fans! Hij heeft een schattig, kleurrijk ontwerp met het iconische Disney-personage op de wijzerplaat. De lichtgevende wijzers maken het gemakkelijk om de tijd af te lezen, terwijl de 2 bellen een zacht, kalmerend geluid maken om uw kind zachtjes wakker te maken. Het volume is ook regelbaar, zodat u het geluidsniveau kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Bovendien werkt hij op één AA-batterij, dus u kunt hem overal mee naartoe nemen.

Een degelijke, draagbare wekker

Deze schattige wekker met kwartsuurwerk is licht van gewicht. Hij weegt ongeveer 380 gram en kan gemakkelijk verplaatst of meegenomen worden. Hij is gemaakt van metaal en is dus sterk en duurzaam. Deze kinderwekker met dubbele bel is perfect voor kleine Mickey-fans! Hij heeft een dubbele bel zodat u twee verschillende alarmen kunt instellen, wat ideaal is voor dagen waarop u vroeg op moet staan. De wekker met dubbele bel met Mickey-motief heeft ook een blauwe achtergrondverlichting, zodat hij ook in het donker goed leesbaar is. Bovendien heeft hij een sluimerfunctie voor als u ‘s ochtends een paar extra minuten nodig hebt.
13420-a0eedf.jpeg
13420-b7e7e8.jpeg

Een must-have voor 's ochtends

Deze dubbele wekker met Mickey-motief is een praktisch en leuk accessoire om uw kind ‘s ochtends te helpen opstaan. Het kleurrijke ontwerp zal kleine fans van de beroemde Disney-muis zeker bevallen. De wekker heeft een gemakkelijk af te lezen wijzerplaat met duidelijke cijfers en lichtgevende wijzers voor betere zichtbaarheid in het donker. De twee bellen aan de bovenkant van de wekker maken een luid, opvallend geluid dat ervoor zorgt dat uw kind de tijd om op te staan niet mist. De wekker heeft een gemakkelijk bereikbare stopknop om het alarm uit te schakelen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.