13408-ffc2bf.jpeg
Projector wekker voor kinderen
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Projector wekker voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze projectiewekker voor kinderen. Het compacte en lichte koepelvormige ontwerp zal uw jongen of meisje zeker aanspreken. Deze wekker projecteert een prachtig licht op het plafond terwijl de tijd wordt weergegeven. Uw kind zal versteld staan. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Deze projectiewekker is ideaal voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en projecteert de tijd op de muur of het plafond, wat erg praktisch is voor kleintjes! Bovendien heeft hij een ingebouwd nachtlampje, wat perfect is voor de ietwat donkere avonden. Kinderen zullen er dol op zijn!

Een multifunctionele wekker

Deze wekker voor kinderen heeft verschillende functies. Naast de wekkerfunctie kan hij ook als projector worden gebruikt. De zwenkbare spot kan ook in een aantal standen worden gezet. De kinderprojectiewekker is een zeer nuttig product voor ouders met jonge kinderen. Hij projecteert de tijd op de muur of het plafond, wat erg praktisch is voor kleintjes die de tijd nog niet kunnen zien. Bovendien heeft deze wekker een ingebouwd nachtlampje, wat ideaal is voor avonden waarop u wilt ontspannen voordat u naar bed gaat.
13408-76e654.jpeg

Gemakkelijk te gebruiken

De wekker is gemakkelijk te gebruiken en heeft veel praktische functies. De instelknoppen bevinden zich aan de achterkant van de wekker. De wekker heeft een alarm dat op de gewenste tijd kan worden ingesteld, en een sluimerknop om uw kind een paar extra minuten slaap te geven. De wekker heeft ook een gemakkelijk af te lezen LCD-display waarop de tijd en temperatuur worden weergegeven. Deze wekker werkt op batterijen, waardoor hij draagbaar en gemakkelijk mee te nemen is. Het kubusvormige ontwerp is trendy en zal prachtig staan in de slaapkamer van uw kind.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.