13396-254302.jpeg
Kinderhelm wekker
44,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kinderhelm wekker

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wordt uw kind altijd laat wakker? Zet deze wekker in de vorm van een helm in hun slaapkamer. Dankzij deze wekker zal hij elke ochtend vroeg opstaan. Hij heeft twee charmante oren die oplichten om de slaapkamer van uw kind tegelijkertijd te verlichten.

De kinderwekker in de vorm van een helm is een unieke en originele wekker. Hij is ideaal voor kinderen die van videospelletjes, films en superhelden houden. Deze wekker in de vorm van een helm is het perfecte cadeau voor kinderen die van avonturen en verkleden houden.

Gemakkelijk te hanteren

Deze kinderwekker is gemakkelijk te gebruiken. Uw kind kan hem zelf instellen. Druk gewoon op de “+” of “-” knop om de tijd of de wektijd in te stellen. Hetzelfde geldt voor de displaymodus: druk op “+” om het scherm en het nachtlampje in te schakelen. De kinderwekker in de vorm van een helm is een uniek en origineel product. Het is perfect voor kinderen die van videogames en superhelden houden. Deze wekker in de vorm van een helm is leuk en speels en zal uw kind in verrukking brengen.
13396-68d761.jpeg
13396-69e35b.jpeg

Een leuke, heldere wekker

Deze originele wekker is ontworpen in de vorm van een koptelefoon, met felle kleuren en leuke details waar kinderen dol op zullen zijn. Lampjes aan de bovenkant veranderen van kleur zodat u hem ook in het donker kunt zien. De koptelefoon van deze wekker heeft een gemakkelijk af te lezen digitaal display waarop het uur en de minuten in duidelijke cijfers worden weergegeven. Deze wekker heeft ook een sluimerfunctie, zodat kinderen een paar extra minuten kunnen slapen voordat ze opstaan. De hoofdtelefoon heeft een ingebouwde luidspreker, die een zachte, aangename beltoon afspeelt om kinderen zachtjes wakker te maken.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.