13435-601341.jpeg
Kinderwekker in de vorm van een camera
44,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kinderwekker in de vorm van een camera

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze moderne en originele wekker voor kinderen. De kleine cameravorm trekt zeker de aandacht van uw jongen of meisje. Hij zal prachtig staan in hun slaapkamer. Deze wekker zal het nachtkastje van uw kind versieren. Maar bovenal zal de wekker elke dag op tijd afgaan om uw kind wakker te maken. Deze kinderwekker is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Deze cameravormige wekker is ideaal voor kinderen! Hij is leuk en origineel, en geeft uw kind een goed begin van de dag. De camerawekker is ook erg praktisch, want hij heeft een alarm dat afgaat als het uur om is. Uw kind zal dus niet uitslapen!

Een multifunctionele wekker voor kinderen

Deze kleine wekker in de vorm van een camera heeft een LED-lampje, zodat hij als nachtlampje in de slaapkamer van uw kind kan worden gebruikt. Natuurlijk worden ook de tijd en datum weergegeven. Daarnaast heeft deze kinderwekker ook een synchronisatiefunctie. De camera is ook uitgerust met een LED-flits die oplicht wanneer het alarm afgaat. Kinderen kunnen ook spraakberichten opnemen met de opnamefunctie van de wekker. De camerawekker werkt op AAA-batterijen.
13435-601341.jpeg
13435-5fe8f6.jpeg

Kleurrijk, leuk ontwerp

Deze kinderwekker in de vorm van een camera is ideaal voor kinderen die van fotografie houden of die een beetje motivatie nodig hebben om ‘s ochtends uit bed te komen. Met zijn kleurrijke ontwerp en kleine cameravorm voegt hij een vleugje fantasie toe aan de slaapkamer van uw kind. De wekker heeft een groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm waarop de tijd, datum en temperatuur worden weergegeven. De wekker is gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve knoppen bovenop de camera. Deze wekker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is stevig en schokbestendig.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.