2891-c048b9.jpeg
Dubbele klokwekker met Sneeuwkoningin motief
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Dubbele klokwekker met Sneeuwkoningin motief

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bent u het zat dat uw kind elke ochtend niet op tijd wakker wordt? Help ze een handje met deze schattige wekker met dubbele bel. Uw kleine prinses zal het prachtige motief van de Sneeuwkoningin niet kunnen weerstaan. Ze zal hem met plezier op haar nachtkastje zetten om haar slaapkamer te versieren.

De wekker met dubbele bel is het perfecte cadeau voor liefhebbers van de Sneeuwkoningin. Hij is voorzien van een Sneeuwkoningin-motief en een zilveren bel.

Een krachtig alarm

Dag en nacht zal deze lichtgevende wekker de tijd weergeven. Elke ochtend op de door u ingestelde tijd zal er een krachtig alarm afgaan om uw dochter wakker te maken. Ze zal altijd op tijd op school zijn met deze Sneeuwkoningin wekker. Onze Sneeuwkoningin wekker met dubbele bel is perfect voor kleine prinsessen! Met zijn twee bellen en schattige ontwerp is hij ideaal voor kinderen die van de Sneeuwkoningin houden. De wekker is gemakkelijk te gebruiken en af te lezen dankzij de gekleurde wijzers en duidelijke cijfers. Hij heeft ook een handige sluimerknop voor als u ‘s ochtends meer tijd nodig hebt om u klaar te maken.
2891-db442e.jpeg
2891-1fbf08.jpeg

Een schattig ontwerp

De wekker met het patroon van de Sneeuwkoningin en dubbele bel is een absoluut schattig slaapkameraccessoire voor kinderen die dol zijn op de populaire animatiefilm. Het ontwerp is prachtig, met een kleurrijke afbeelding van de Sneeuwkoningin op de achtergrond van de wijzerplaat. De heldere kleuren en zorgvuldige details voegen een vleugje magie toe aan de kamer en zullen alle fans van de Sneeuwkoningin in verrukking brengen. Dankzij de praktische functionaliteit zal het zeker een favoriet worden onder de jonge Sneeuwkoningin-fans.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.