29323-071c97.jpeg
Elektronisch horloge in de vorm van een auto
19,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Elektronisch horloge in de vorm van een auto

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit is een elektronische klok voor kleine kinderen die ook in een speciale auto gebruikt kan worden. Als u het op de armband legt, geeft het tijd aan, waarna uw kind de auto kan loskoppelen en ermee kan spelen. Een geweldig klein geschenk, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De elektronische klok in de vorm van een auto is een uniek en origineel product. Het is gemaakt van stevig plastic en is zeer duurzaam. De klok is bedekt met een plastic hoes en is volledig waterdicht. Hij is ook helder en comfortabel om te dragen.

Deze elektronische klok in de vorm van een auto is het ideale cadeau voor autobezitters! Het heeft een LCD-display met klokfeedback, een stopwatch en een snelheidsmeter. Het heeft ook een alarm.

Afneembaar autoklok

Het concept is 2 in 1: een kinderhorloge dat ook speelgoed is. Uw kind zal altijd voor vrienden en kennissen kunnen zorgen, die ze in hun eigen speciale klok kunnen beheren. De elektronische autoklok is een uniek en origineel product. Het heeft een harde plastic behuizing, een digitaal display en een rubberen band. De klok is waterbestendig tot 3 ATM en heeft een stopwatchfunctie. Het is ideaal voor mannen en vrouwen die autorijden en elektronische klokken gebruiken.

Uniek en origineel!

De elektronische autoklok is een uniek en origineel accessoire waar alle fans van auto’s en technologie dol op zullen zijn. De klok is ontworpen om op een kleine auto te lijken met realistische details zoals draden, lampen en open kleppen. De klok heeft een digitaal display dat de tijd, datum en andere nuttige informatie zoals stopwatch en alarm weergeeft. Deze klok is gemaakt van stevig materiaal, is duurzaam en beschermt het beste tegen vlekken en krassen. Hij is ook waterdicht, wat betekent dat hij voor allerlei activiteiten gebruikt kan worden, inclusief wassen en douchen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.