29345-72bdb6.jpeg
Multifunctioneel elektronisch horloge voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Multifunctioneel elektronisch horloge voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor sportieve, actieve kinderen is dit een multifunctionele, waterdichte elektronische kinderklok. Kinderen kunnen er zeker van zijn dat ze de klok als stopwatch kunnen gebruiken, alarmen kunnen instellen en de datum en tijd kunnen bijhouden. Een geweldig cadeau voor de toekomst.

Deze multifunctionele elektronische kinderklok is ideaal voor kleine kinderen! Hij heeft een groot aantal functies, zoals een stappenteller, stopwatch, wekker, LED-lampje en nog veel meer. Kinderen zullen dit kleurrijke en leuke horloge graag dragen, terwijl ze leren hoe ze hun tijd moeten beheren.

Waterdichte multifunctionele klok

Deze multifunctionele klok is praktisch en gemakkelijk te gebruiken, en is perfect voor kinderen. Met zijn mooie kleuren en fijne materialen zal de klok u helpen om uw stokken bij te houden. Kinderen zullen dol zijn op dit multifunctionele elektronische horloge! Het heeft een stopwatch, stappenteller, alarm en wekker, allemaal beschikbaar op een LCD-display. De klok heeft ook een display om bij te houden hoeveel stations u gedurende de dag moet bijhouden. Kinderen kunnen nu lekker in de zon zwemmen! Met deze klok kunt u zien wat er gebeurt.

Ontworpen om kinderen te helpen de tijd te zien

Het multifunctionele elektronische horloge voor kinderen is een essentieel accessoire voor de allerkleinsten. Het is ontworpen om uw kinderen te helpen de tijd bij te houden die ze nodig hebben en om ervoor te zorgen dat ze met vertrouwen naar de tijd kunnen kijken. Deze slanke klok heeft een groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm waarop de digitale tijd en datum worden weergegeven. Deze multifunctionele elektronische klok voor kinderen heeft veel handige functies. Hij is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor hij ideaal is voor actieve kinderen. Deze multifunctionele elektronische klok voor kinderen is een praktisch en nuttig accessoire!

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.