29306-d09cdb.jpeg
Verlichte klok verandert Mickey in Minnie
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Verlichte klok verandert Mickey in Minnie

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Maak je klaar voor de Mickey en Minnie klok. Deze heldere en glanzende klok is perfect voor kinderen die van Disney-films houden. De klok heeft een siliconen band voor comfort en is ook licht, dus het is heerlijk om hem in uw handen te houden.

Dit lichtgevende Mickey en Minnie horloge is een echt juweeltje! Het wordt geleverd met twee praktische illustraties van deze twee iconische personages, en het heeft ook een stijlvol tovenaarsplaatje dat in de geschenkverpakking te zien is.

Dankzij het ingebouwde LED-lampje kunt u de tijd bijhouden, zelfs in de donker! Hij heeft ook een praktische clip, zodat u hem aan uw kleding of handtas kunt bevestigen. Tot slot is de batterij verwijderbaar, zodat u hem gemakkelijk kunt vervangen als hij leeg is.

Perfect voor kinderen

Maak kennis met het lichtgevende Mickey en Minnie horloge! Deze klok is perfect voor kinderen, met zijn siliconen band en Disney-televisiefilm. Hij licht op in de geschenkverpakking, zodat u altijd van de tijd kunt genieten. Met deze helder verlichte klok zullen de kinderen blij zijn! Mickey en Minnie Mouse staan op de voorkant van de klok, en de lampjes branden zodat u de tijd kunt instellen zoals u wilt. De siliconen band is comfortabel om te dragen en de dubbele gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge goed blijft zitten. Dankzij de toetsen ligt deze kleurrijke klok lekker in de hand en kunt u hem dus goed gebruiken!

Zacht en comfortabel!

De oplichtende Mickey en Minnie klok is een must-have accessoire voor alle Disney fans. De klok heeft een nette, comfortabele siliconen band die perfect is om uw handen vrij te houden. Op de ronde voorkant van de klok staan de beroemde Disney figuren Mickey en Minnie afgebeeld in een iconische pose die doet denken aan klassieke films. De klok is voorzien van LED-lampjes die het scherm verlichten, zodat u altijd de tijd kunt zien. Het gebruik van de timer is eenvoudig en veilig en garandeert eenvoudig onderhoud. De klok wordt gevoed door een batterij, die indien nodig vervangen kan worden. Met zijn charmante ontwerp en praktische functionaliteit is deze klok een aanwinst voor elke Disney klok of productlijn.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.