28865-6b6ac1.jpeg
Bommelhorloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Bommelhorloge met beeldprojectie

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kinderen geïnspireerd zijn door robots en auto\’s, zoals in de film Bumblebee, dan is hier een Bumblebee-horloge met beeldprojectie van de Autobot B-127. De kast gaat omhoog en de gebruiker kan een afbeelding kiezen door op de knop te drukken. Een van de 24 mogelijke afbeeldingen wordt dan geprojecteerd in een halo van licht. Een geweldig cadeau voor kinderen.

De Bumblebee is een klok die afbeeldingen projecteert. Het is praktisch voor kinderen en jongeren. Hij is gemakkelijk te gebruiken en leuk om mee te spelen.

Het voorpaneel heeft een Bumblebee-logo. De klok is waterdicht tot 3 ATM en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Een handige gadget

Het is een geweldige gadget om naar het weer te kijken en om 24 verschillende beelden van de Bumblebee-film te projecteren, dankzij de knop op het display. Kinderen kunnen het gebruiken om de afbeeldingen van hun favoriete personages te projecteren, en de armband is ook gemakkelijk te gebruiken. De Bumblebee Clock is een klok die afbeeldingen projecteert. Hij is ideaal voor kinderen en jongeren die graag met insecten en vogels spelen. De klok is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Hij is ook helder en comfortabel om op te zitten. Uw kind zal dol zijn op deze unieke klok.
28865-11277d.jpeg

Een perfect cadeau!

De Bumblebee Clock is een mode- en technologieaccessoire voor fans van Transformers. Deze futuristische klok heeft een heldere, brede siliconen band, die doet denken aan de iconische kleuren van de heldhaftige Autobot. De ronde wijzerplaat is versierd met een afbeelding van Bumblebee, het personage dat geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. Maar dat is nog niet alles! Deze klok heeft één functie: beeldprojectie. Dankzij een kleine, ingebouwde projector kunnen de afbeeldingen van Bumblebee op het scherm geprojecteerd worden. Kinderen zullen versteld staan als ze hun favoriete held voor hun ogen tot leven zien komen! De Bommelhorloge is ook praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Het houdt u bezig in lichtverlichte containers, zodat u er het beste van kunt maken, zelfs in de geschenkdoos. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.