Ben10 horloge met witte, groene en zwarte beeldprojectie
Ben10 horloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Ben10 horloge met beeldprojectie

38,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wij brengen u de Ben10 kinderwekker met een ontwerp dat gebruikt kan worden om verschillende soorten kinderen te projecteren. Er zijn 3 scheijven met 10 mogelijke afbeeldingen. De draad wordt in een lichtbak gestoken en is zichtbaar vanaf de muur of het plafond. Een geweldig cadeau voor jongeren. PS: dit object vertelt de tijd niet, maar projecteert wel afbeeldingen.

Het Ben10 horloge met beeldprojectie is een stijlvol, modern horloge voor elke smaak. Het heeft een rond scherm met een duidelijk Ben10-label en een dikke, geruwde siliconen band. Het horloge is waterbestendig tot 3 ATM en heeft een beeldprojectiefunctie, zodat u de tijd op elk vlak oppervlak kunt projecteren.

Ben 10 horloge met 3D projector

Uw kind kan zich voorstellen dat hij Ben10 is met dit voorwerp om zijn pols, Omnitrix genaamd, dat hem in verschillende monsters kan veranderen. Deze personages worden door de klok in het licht afgebeeld. De Ben10 klok is een geweldig accessoire voor alle Ben10 fans! U kunt hem nu gebruiken om de nieuwste film op uw scherm te projecteren. U kunt ook samen met vrienden en familie genieten van uw favoriete momenten!

Fantastisch en schattig!

Het Ben10 horloge met beeldprojectie is een fantastisch accessoire voor alle fans van de populaire animatieserie. De klok is ontworpen om u toegang te geven tot de omnitrix die de cartoonist, Ben Tennyson, uitbeeldt in de serie. Het heeft een zachte, comfortabele rubberen band die gemakkelijk om elke pols past. Het belangrijkste kenmerk van deze klok is dat hij schade aan het oog voorkomt. Hij is gemakkelijk te gebruiken, praktisch en stimuleert de creativiteit. Het is een geweldig accessoire voor elk kind

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.