28920-8f3e6e.jpeg
Elsa Sneeuwkoningin horloge met beeldprojectie
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Elsa Sneeuwkoningin horloge met beeldprojectie

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u een speciaal, uniek cadeau voor de kleine meid in uw leven? Dan bent u met deze Elsa Sneeuwkoningin beeldprojectie klok aan het juiste adres! Deze prachtige klok is perfect voor de kleine meid die van Sneeuwkoningin houdt. De klok heeft een projectiesysteem met 24 balken en kan gebruikt worden voor kleinschalige projecten.

Deze praktische Elsa Sneeuwkoningin klok met veldprojectie is het ideale cadeau voor alle Sneeuwkoningin-fans! Het heeft een ronde wisserplaat met het Elsa-logo en een donkere siliconen band. Als u op de knop op 2 uur drukt, projecteert het horloge geanimeerde afbeeldingen van Elsa op uw pols! Kinderen zullen dit leuke, kleurrijke horloge overal bij willen dragen.

Een origineel horloge voor kleine meisjes

Een origineel horloge voor kleine meisjes dat de tijd aangeeft en 24 verschillende afbeeldingen uit de Sneeuwkoninginfilm projecteert, dankzij de knop op de kast. Kinderen zullen veel plezier beleven aan het projecteren van afbeeldingen van hun favoriete figuurtje, en de armband is ook rijkelijk versierd. Het Elsa Sneeuwkoningin horloge met beeldprojectie is een elegant en functioneel horloge. Het heeft een rond voorpaneel met een afbeelding van Elsa uit Frozen in het midden. De lampjes zijn helder, zodat u kunt zien hoe lang u al in de kamer bent. De klok heeft ook een projectie-effect, zodat u het licht op een muur of plafond kunt projecteren. Dit is vooral handig voor kinderen die de klok in de gaten moeten houden. De klok werkt op een stevige knop.
28920-719af2.jpeg

Een must-have accessoire voor alle fans

Het Elsa Sneeuwkoningin horloge met beeldprojectie is een must-have accessoire voor alle fans van de beroemde Disney-prinses. Deze klok heeft een nette, comfortabele siliconen band die perfect is om uw handen in te houden. Op de voorkant van de klok staat een afbeelding van Elsa, de Sneeuwkoningin, met daaromheen een lichtblauwe achtergrond die vertelt over het belangrijkste werk van de film. Geef dit betoverende horloge dus cadeau aan uw kind, of aan uzelf, voor een sprookjesachtige droomervaring.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.