3922-b565d3.jpeg
Motorhelm met vizier voor kinderen
74,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Motorhelm met vizier voor kinderen

74,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van motorrijden? Geef ze veiligheid en comfort met deze motorhelm met vizier. Een helm met een cartoonontwerp en een kleine propeller achterop die uw kind zal vermaken. Geef ze deze motorhelm met vizier cadeau om ze te beschermen tegen stoten en wind.

Een motorhelm voor kinderen is een essentieel accessoire voor alle jonge motorrijders. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende bescherming tegen stoten. Het vizier beschermt de ogen van kinderen tegen UV-stralen en insecten. De helm is comfortabel om te dragen en verstelbaar naar de maat van het kind.

Een multisporthelm

Hoewel deze kinderhelm speciaal bedoeld is voor motorrijden, is hij ook geschikt voor andere sporten, zoals fietsen, paardrijden en motorcross. Dankzij de volledige gezichtsbedekking garandeert deze motorhelm maximale veiligheid. Deze motorhelm met vizier is ideaal voor kinderen die graag fietsen of motorrijden. Hij is licht en comfortabel om te dragen, en biedt uitstekende bescherming tegen stoten en slecht weer. Het vizier beschermt de ogen van het kind tegen UV-stralen en insecten, en kan indien nodig gemakkelijk worden verwijderd. De helm heeft ook een effectief ventilatiesysteem om transpiratie te voorkomen.
3922-314c13.jpeg

Een mooie, kleurrijke helm

Kindermotorhelmen met vizier zijn essentiële veiligheidsuitrusting voor jonge motorrijders. Het ontwerp van de helm is modern en aantrekkelijk, met heldere kleuren en leuke patronen waar kinderen dol op zullen zijn. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle kinderen. Kortom, de motorhelm met vizier voor kinderen is een essentiële veiligheidsuitrusting voor jonge motorrijders. Het perfecte accessoire om stijl, comfort en maximale veiligheid te combineren!

Om uw kinderen te beschermen

Bescherm het hoofd van uw kleintjes wanneer u onderweg bent, of wanneer u ze veilig op volle snelheid wilt laten trappen. Kinderhelmen zijn een essentieel accessoire voor alle beginnende fietsers.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.