3945-950948.jpeg
Motorhelm met berenvizier
44,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Motorhelm met berenvizier

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van motorrijden? Dan is deze helm met vizier echt iets voor hen! Ze zullen dol zijn op het berenmotief. Hij heeft een schattige berenprint. Maar bovenal zal deze ABS helm hem helpen beschermen op zijn motor. Hij is licht en comfortabel, maar ook zeer duurzaam.

Deze motorhelm is gemaakt van slagvast polycarbonaat en heeft een vizier met een berenmotief. Hij is licht en comfortabel om te dragen, waardoor hij ideaal is voor lange motorritten. De helm heeft ook een effectief ventilatiesysteem voor een betere luchtcirculatie.

Een vizier voor betere bescherming

Deze motorhelm voor kinderen heeft een vizier om zijn gezicht tegen de wind te beschermen. Het vizier is perfect transparant en zorgt voor een duidelijk zicht op de weg. De motorhelm met vizier met berenmotief is een integraalhelm die ontworpen is voor motorrijders die volledige bescherming van hun hoofd willen. Hij is gemaakt van slagvast polycarbonaat. Met deze motorhelm kan iedereen in stijl op pad.
3945-0cff5f.jpeg
3945-aed59a.jpeg

Een onmisbaar accessoire

De motorhelm met vizier met berenmotief is verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen van alle soorten en maten. De helm heeft ook een effectief ventilatiesysteem om de temperatuur in de helm aangenaam te houden, zelfs bij warm weer. Tot slot is deze motorhelm goedgekeurd volgens de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor maximale bescherming gegarandeerd is. Met zijn originele ontwerp en superieure bouwkwaliteit is de motorhelm met vizier met berenmotief een ideale keuze voor alle motorliefhebbers die stijl en veiligheid op de weg willen combineren.

Om uw kinderen te beschermen

Bescherm het hoofd van uw kleintjes wanneer u onderweg bent, of wanneer u ze veilig op volle snelheid wilt laten trappen. Kinderhelmen zijn een essentieel accessoire voor alle beginnende fietsers.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.